macOS Sierra are un mod de noapte imbunatatit

macOS Sierra are un dark mode nativ pentru anumite aplicatii disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind in momentul de fata dezactivata, insa un dezvoltator de aplicatii a reusit sa il activeze pentru a putea vedea cum arata interfata in acest nou mod de utilizare a Mac-urilor.

OS X avea deja un dark mode integrat pentru a usura utilizarea Mac-urilor in timpul noptii, insa in macOS Sierra vorbim despre unul imbunatatit cu o compatibilitate extinsa, insa compania Apple a evitat sa vorbeasca despre el in cadrul WWDC 2016 si a sesiunilor tinute mai tarziu cu dezvoltatorii prezenti in San Francisco.

Dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, acest nou dark mode al macOS Sierra este deja foarte bine integrat pentru aplicatii, desi compania Apple nu a decis sa vorbeasca in mod public despre el, iar aplicatiile terte il vor putea activa automat in anumite situatii de utilizare.

Deocamdata nu se stie cand va decide compania Apple sa ofere detalii suplimentare cu privire la acest nou dark mode imbunatatit pentru macOS Sierra, insa puteti observa ca el a fost integrat foarte bine si probabil urmeaza sa ofere beneficii noi pentru utilizatori.

By using native controls, Apple will be able to facilitate the adjustment to a dark mode that can be easily applied by all third-party apps. Apple didn’t list dark mode among the new features on macOS Sierra, so it’s possible it might not be ready in time for the public release of macOS Sierra this fall.

macOS Sierra dark mode

macOS Sierra dark mode 1