SPRK+ noul robot de codificare cu ajutorul unui iPhone, ideal pentru copiii

Cei de la Sfero au anuntat un nou robot de codificare, de aceasta data kid-friendly. SPRK+ este un robot sferic dragut, care a fost proiectat pentru a preda elevilor cum sa codeze intr-un mod jucaus.

O noua caracteristica a SPRK+ fata de cel de anul trecut -SPRK- este abilitatea de a asocia robotul cu un smartphone, pur si simplu prin atingerea simultana a acestora. Noul robotul este, de asemenea, mult mai robust, datorita unui invelis rezistent la zgarieturi si rezistent la apa.

 

Caracteristicile ar fi : incarcare inductiva, cu o viata a bateriei de 60 de minute, senzori programabile, un accelerometru si un giroscop, si lumini cu LED-uri. Cea mai interesanta caracteristica SPRK+ este cea care insoteste aplicatia Lightning Lab. Prin aceasta aplicatie, utilizatorii pot crea, partaja, si chiar colabora un echipa cu alte persoane din intreaga lume, pe o varietate de proiecte de robotica.

“SPRK+ and Lightning Lab teach students valuable skills for the future under the disguise of play, Our robots are being used to teach everything from art to physics in a fun and hands-on way that engage students on a new level.”

~  General Manager of Education @ Sphero

Sfero SPRK+ este acum disponibil la pretul de 129$.