Prima Pagina aplicatii SPRK+ noul robot de codificare cu ajutorul unui iPhone, ideal pentru copiii

SPRK+ noul robot de codificare cu ajutorul unui iPhone, ideal pentru copiii

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Cei de la Sfero au anuntat un nou robot de codificare, de aceasta data kid-friendly. SPRK+ este un robot sferic dragut, care a fost proiectat pentru a preda elevilor cum sa codeze intr-un mod jucaus.

O noua caracteristica a SPRK+ fata de cel de anul trecut -SPRK- este abilitatea de a asocia robotul cu un smartphone, pur si simplu prin atingerea simultana a acestora. Noul robotul este, de asemenea, mult mai robust, datorita unui invelis rezistent la zgarieturi si rezistent la apa.

 

Caracteristicile ar fi : incarcare inductiva, cu o viata a bateriei de 60 de minute, senzori programabile, un accelerometru si un giroscop, si lumini cu LED-uri. Cea mai interesanta caracteristica SPRK+ este cea care insoteste aplicatia Lightning Lab. Prin aceasta aplicatie, utilizatorii pot crea, partaja, si chiar colabora un echipa cu alte persoane din intreaga lume, pe o varietate de proiecte de robotica.

“SPRK+ and Lightning Lab teach students valuable skills for the future under the disguise of play, Our robots are being used to teach everything from art to physics in a fun and hands-on way that engage students on a new level.”

~  General Manager of Education @ Sphero

Sfero SPRK+ este acum disponibil la pretul de 129$.

emag black friday lista reduceri