Cand se lanseaza Pokemon GO in Romania ?

17

Lansarea Pokemon GO in Romania este asteptata de foarte multi tineri care fie n-au dorit, fie n-au incercat, fie n-au reusit sa-si instaleze aplicatia din afara Google Play, sau dintr-un App Store strain, destule persoane aflandu-se zilele acestea in cautare de pokemoni virtuali pe strazile oraselod in tara noastra.

Lansarea Pokemon GO in Romania nu a avut loc simultan cu cea din primele 4 tari in care jocul este oferit, iar asta deoarece infrastructura din spatele jocului nu putea sustine o lansare globala, lucru dovedit la doar cateva zile dupa aparitia sa, cand serverele companiei Niantic au cedat traficului foarte mare si utilizatorii nu s-au putut juca.

Problemele au fost rezolvate in cea mai mare parte, iar lansarea Pokemon GO in Romania si alte tari din Europa, sau de pe glob, se apropie cu pasi repezi, CEO-ul companiei Niantic afirmand ca in momentul de fata se lucreaza intens pentru ca titlul sa ajunga in terminalele unui numar cat mai mare de persoane.

Lansarea Pokemon GO in Romania va avea loc in curand

Zilele trecute Pokemon GO a fost lansat in Germania si Marea Britanie, el fiind primit cu entuziasm de catre un numar foarte mare de persoane, iar expansiunea jocului va continua in saptamanile urmatoare, insa gradual, deoarece traficul generat de catre jucatori este extrem de mare si trebuie administrat cu atentie.

The head of the developer behind Nintendo Pokemon GO said he wanted to launch the smash-hit mobile game in roughly 200 countries and regions “relatively soon” and was working on bolstering server capacity to enable the wider rollout.

CEO-ul companiei Niantic afirma ca lansarea Pokemon GO in 200 de tari de pe glob, inclusiv Romania, este programata, insa ca ar putea dura pana la 2 luni pana cand acest lucru se va intampla, aceeasi fiind situatia si cu jocul Ingress, lansat cu ceva timp in urma de catre aceeasi companie, in acelasi mod.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca lansarea Pokemon GO in Romania va avea loc in cursul acestei luni, deoarece Niantic va dori sa profite de popularitatea pe care o are acum jocul si sa ofere titlul in cat mai multe piete cat mai curand, inainte ca utilizatorii sa se plictiseasca de el si sa revina la viata normala.