Cand se lanseaza Pokemon GO in Romania ?

Lansarea Pokemon GO in Romania este asteptata de foarte multi tineri care fie n-au dorit, fie n-au incercat, fie n-au reusit sa-si instaleze aplicatia din afara Google Play, sau dintr-un App Store strain, destule persoane aflandu-se zilele acestea in cautare de pokemoni virtuali pe strazile oraselod in tara noastra.

Lansarea Pokemon GO in Romania nu a avut loc simultan cu cea din primele 4 tari in care jocul este oferit, iar asta deoarece infrastructura din spatele jocului nu putea sustine o lansare globala, lucru dovedit la doar cateva zile dupa aparitia sa, cand serverele companiei Niantic au cedat traficului foarte mare si utilizatorii nu s-au putut juca.

Problemele au fost rezolvate in cea mai mare parte, iar lansarea Pokemon GO in Romania si alte tari din Europa, sau de pe glob, se apropie cu pasi repezi, CEO-ul companiei Niantic afirmand ca in momentul de fata se lucreaza intens pentru ca titlul sa ajunga in terminalele unui numar cat mai mare de persoane.

Lansarea Pokemon GO in Romania va avea loc in curand

Zilele trecute Pokemon GO a fost lansat in Germania si Marea Britanie, el fiind primit cu entuziasm de catre un numar foarte mare de persoane, iar expansiunea jocului va continua in saptamanile urmatoare, insa gradual, deoarece traficul generat de catre jucatori este extrem de mare si trebuie administrat cu atentie.

The head of the developer behind Nintendo Pokemon GO said he wanted to launch the smash-hit mobile game in roughly 200 countries and regions “relatively soon” and was working on bolstering server capacity to enable the wider rollout.

CEO-ul companiei Niantic afirma ca lansarea Pokemon GO in 200 de tari de pe glob, inclusiv Romania, este programata, insa ca ar putea dura pana la 2 luni pana cand acest lucru se va intampla, aceeasi fiind situatia si cu jocul Ingress, lansat cu ceva timp in urma de catre aceeasi companie, in acelasi mod.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca lansarea Pokemon GO in Romania va avea loc in cursul acestei luni, deoarece Niantic va dori sa profite de popularitatea pe care o are acum jocul si sa ofere titlul in cat mai multe piete cat mai curand, inainte ca utilizatorii sa se plictiseasca de el si sa revina la viata normala.

17 COMENTARII

  1. Daca ai 10 ani si vrei sa te joci e alegerea perfecta. Daca ai mai mult de 10 ani, eventual un job si pierzi timpul atunci ai o problema…

  2. Un gunoi,zi mai bine cand rezolvi problema cu reclamele din josul paginii ca sa putem citi si noi astia mai amarati cu iphone 6 plus articlolele

  3. Am instalat Pokemon Go din Appstore US si cand deschid aplicatia sta vreo 10 secunde cu sigla Niantic pe un fundal alb, apoi da crash.

  4. ironic mai multe persoane au spus ca nu ai timp de asa ceva dar am vazut peste 4 postari in ultimile 24 de ore pe facebooku lor …. de ce sun judecat de asa persoane cand eu ma plimb (cea ce ii sanatos) si ma si distrez in proces … (si poate am si eu alte programe)

  5. Aha,merci. L-am dat jos aseară mai mult din curiozitate cu ID de SUA dar nu ma vad alergând prin oraș sa prind pokemonii. Daca era si vreo recompensa financiară mă mai gândeam poate,dar asa tre sa ai o grămada de timp liber si sa nu ai ce face cu ea ca sa le fugărești prin oraș.