Pokemon GO update a fost lansat cu noutati foarte importante

Pokemon GO, cel mai popular joc al momentului in lumea intreaga, a fost actualizat in cursul acestei seri de catre compania Niantic, ea avand rolul de a dezvolta titlul care este asociat cu Nintendo, desi japonezii castiga foarte putini bani din prezenta sa pe diverse platforme pentru terminale mobile.

Actualizarea din aceasta seara are rolul de a rezolva o problema majora care ofera acces la conturile Google ale utilizatorilor, aplicatia avand acces la orice fel de date si putand modifica orice fel de date, insa incepand cu aceasta noua versiune accesul este limitat la doar anumite informatii din conturi.

Conform celor de la Niantic, aceasta actualizare pentru Pokemon GO elimina necesitatea trainerilor de a introduce parola si username-ul dupa o delogare fortata, imbunatateste stabilitatea generala a Pokemon Trainer Club si rezolva unele probleme care generau inchideri subite ale aplicatiilor.

  • Trainers do not to have to enter their username and password repeatedly after a force log out
  • Added stability to Pokémon Trainer Club account log-in process
  • Resolved issues causing crashes
  • Fixed Google account scope

Pokemon GO este disponibil pentru descarcare numai din App Store Noua Zeelanda sau Australia, iar daca sunteti interesati de el, il puteti descarca urmand acest link.

3 COMENTARII