Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 negru spatial cu dark mode este ceea ce-ti vei dori

iPhone 7 negru spatial cu dark mode este ceea ce-ti vei dori

iPhone 7 negru spatial s-a transformat pentru cateva saptamani dintr-un simplu vis intr-un produs pe care compania Apple ar intentiona sa il lanseze pe piata, insa in momentul de fata nimeni nu poate spune fara dubiu ca acest dispozitiv va fi oferit incepand din toamna de catre cei din Cupertino pentru noi.

Desi deocamdata nu poate fi confirmata folosirea culorii negru spatial pentru iPhone 7 ca o culoare noua introdusa in linia de terminale iPhone, cineva s-a gandit totusi sa ne prezinte un nou concept in care vedem un smartphone pe care foarte multi utilizatori si-ar dori sa il vada in oferta Apple.

Partea interesanta aici, fata de alte concepte, este combinarea noului dark mode descoperit in iOS 10 cu aceasta culoare negru spatial, ele imbinandu-se perfect pentru a oferi un design de exceptie, asa cum isi doreste Jony Ive pentru fiecare dintre produsele pe care le creeaza impreuna cu designerii sai.

Desi multi ar putea spune ca Apple nu va lansa un asemenea produs vreodata pe piata, puteti vedea in imagini ca vorbim despre un terminal cu un design extrem de interesant si doar in baza unicitatii sale exista sanse mari ca Apple macar sa se gandeasca la faptul ca ar putea oferi un asemenea dispozitiv.

iphone 7 negru spatial dark mode feat

iphone 7 negru spatial dark mode 1

iphone 7 negru spatial dark mode 2

iphone 7 negru spatial dark mode 3

iphone 7 negru spatial dark mode

 • Dragosh

  Not bad ๐Ÿ™‚

 • Filip Ionut

  E superb. Din pacate mi-am luat gandul.

 • Bashtanov

  nu e cine ศ™tie ce! Dar o evoluศ›ie frumoasa

 • MarianR

  Sa nu avem aceiasi surpriza cu negrul de pe iph5 black!

 • Srb Srb

  doar muchiile aveau probleme, spatele era ok

 • KTA

  ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 • marsell

  Mai bine ar face
  Un telefon cu marginile carcasei iesite 2, 3 mm inafara display-ului sa nu mai folosim carcase de teama de anu sparge display-urile

 • Ionutz

  Eclipse cu jailbreak si ai dark mode pe orice iPhone! Il folosesc de ani buni.