Cum arata prima telecomanda pentru catei, care permite schimbarea programelor la televizor

Daca va numarati printre proprietarii de caini care se simt vinovati ca isi lasi animalele singure acasa,si sunt lipsite de ocupatie, iata ca o companie britanica a invetat o telecomanda pentru caini.

Functiile telecomenzii permit atat schimbarea programelor la televizor cat si supravegherea patrupedelor de la distanta. Telecomanda supradimensionata este realizat din material plastic rezistent la apa, astfel incat daca animalul incepe sa o roada, nu va provoca daune. Are butoane mari si cainii pot apasa pentru a porni sau opri televizorul, pentru a schimba canalul etc.

Butoanele chitaie atunci cand sunt apasat si aparatul are, de asemenea, o gaura prin care o frânghie poate fi legat astfel incat cainii o pot trage dupa ei in jurul casei.

“We know that people can feel a little guilty about leaving their dogs in a room alone for a short while — whether it’s to pop to the shops or cook dinner in the kitchen. We wanted to create something that would keep the dog entertained and reassure owners of their well-being.”

O alta functie a telecomenzii este programul de control de la distanta printr-o aplicatie pentru smartphone, care permite stapanilor sa afle daca animalul lor se uita intr-adevar la televizor. Telecomanda va putea fi achizitionata in curand, momentan aflandu-se inca in stadiul de prototip.