Prima Pagina aplicatii Jucatorii Pokemon GO intra pe terenuri minate, lovesc masinile de politie

Jucatorii Pokemon GO intra pe terenuri minate, lovesc masinile de politie

In fiecare zi aflam cat de stupid incep sa se poarte oamenii in timp ce joaca Pokemon GO, astfel ca astazi vorbim despre doua incidente in care jucatorii acestui titlu s-au ratacit si au ajuns pe un teren minat, sau au lovit o masina de politie cu un SUV, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Intai vorbim despre jucatorii Pokemon GO din Bosnia, acolo ei fiind avertizati sa nu caute pokemoni pe terenuri in care inca mai exista mine active ramase in urma razboiului din anii ’90, aproximativ 120.000 de mine putand fi declansate accidental de catre cei care cauta pokemoni pe diverse terenuri.

Aproximativ 600 de persoane au fost ucise in ultimele 2 deceni de catre minele ramase neexplodate pe terenurile din Bosnia, iar acum jucatorii Pokemon GO par sa ignore avertismentele si sa se aventureze in ele pentru a prinde creaturile virtuale, chiar daca vietile lor sunt puse in pericol in acest proces.

Bosnians playing the hit mobile game Pokemon Go are being warned to avoid straying into areas still sown with landmines from the war in the 1990s.

Separat de ceea ce se intampla in Bosnia, camerele de corp ale unor politisti din Baltimore, SUA, au surprins momentul in care un SUV s-a izbit in masina lor parcata regulamentar, la volan fiind un tanar care juca Pokemon GO si a iesit speriat, nestiind cum a reusit sa se ciocneasca de automobil.

The body camera of a Baltimore Police officer captured the moment a driver distracted by the Pokemon Go app crashed into a patrol car. The police officer and the occupants of the Toyota SUV were uninjured in the crash, according to Baltimore Police. 

Din pacate, Pokemon GO pare sa devina o problema din ce in ce mai mare pentru siguranta cetatenilor, sau chiar a fortelor de ordine, astfel ca vom vedea in curand tot mai multe avertismente in legatura cu el.

 • dany

  Jocul asta nu face altceva decat sa prezinte realitatea mai bine, adica o lume bolnava…. E o vorba romaneasca care zice : “a umbla dupa cai verzi pe pereti” asta fac astia cu pokemonii. Saracii.. Si vai de viitorul nostru a tuturor.

 • KTA

  TEMBELII PLANETEI, cautatori de iluzii❗️
  🆘🆘🆘

 • KTA

  🆘🆘🆘

 • bacelliviu

  De-ar sări toti in aer ca artificile

 • Paul

  Pun pariu ca si voi aveți jocul.

 • Vali

  ar fi bine ca nimeni sa nu-i avertizeze acesti pokemonei de pericole. in felul asta, selectia naturala isi reia rolul si astfel scapam de o parte din tampiti. mai creste media IQ-ului :))

 • Aurelian

  Retardați!!!

 • Aurelian

  Tinerii ăștia care caută pokemoni în loc să-și caute de muncă, o să ne plătească nouă pensiile. Vaide capul nostru!

 • and

  Stam și plângem de mila altora, lasă oamenii sa iasă din case, măcar fac ceva constructiv