Apple: Pokemon GO a stabilit un record de descarcari

Pokemon GO este un fenomen atat de mare incat compania Apple a recunoscut faptul ca jocul celor de la Niantic a stabilit un nou record in magazinul sau virtual de aplicatii, App Store, mai exact el a generat cele mai multe descarcari in prima saptamana dupa lansare aoficiala pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Desigur ca Apple nu aoferit detalii cu privire la numarul de descarcari generate de catre Pokemon GO, pentru ca informatiile de acest gen sunt “ultra secrete” in Cupertino, insa admiterea faptului ca el a stabilit un record de descarcari in prima saptamana dupa disponibilitate este o confirmare a faptului ca popularitatea sa este extrem de mare.

Nimeni nu stie in momentul de fata cate descarcari a generat Pokemon GO pentru compania Niantic, insa vorbim cel mai probabil despre zeci de milioane pana in prezent, asta in ciuda faptului ca jocul a fost lansat cu greutate in toate tarile in care este in momentul de fata disponibil, traficul foarte mare ingreunand extinderea.

Pokemon GO stabileste recorduri in App Store

Avand in vedere ca mii de oameni se aduna pentru a prinde pokemoni in SUA, era usor de ghicit faptul ca Pokemon GO are o popularitate enorma, insa confirmarea venita de la Apple va creste si mai mult atentia indreptata spre acest titlu, asa ca jocul va genera probabil si mai multe descarcari in perioada urmatoare.

Cu toata atentia mediatica de care a avut parte in ultimele saptamani, nu este surprinzator faptul ca Pokemon GO este un real succes. Compania Apple mi-a confirmat astazi ca jocul a stabilit un nou record pentru App Store, cu mai multe descarcari in prima saptamana decat orice alta aplicatie din istorie.

Pokemon GO s-a asezat confortabil pe prima pozitie in topul celor mai descarcate aplicatii gratuite din App Store, dar si in topul aplicatiilor care genereaza cele mai mari incasari, asa ca ne putem astepta si la alte recorduri pe care compania Apple le va anunta in perioada urmatoare.