Prima Pagina AppStore App Store nu functioneaza din cauza unor probleme ale Apple

App Store nu functioneaza din cauza unor probleme ale Apple

In momentul de fata App Store nu functioneaza, sau functioneaza intermintent, din cauza unor probleme ale caror natura deocamdata nu o cunoastem, dar care au cel mai probabil legatura cu serverele iCloud ale celor din Cupertino, accesarea aplicatiei din iOS, sau a magazinului prin iTunes avand drept efect o incarcare fara oprire a datelor.

App Store poate functiona si intermitent, cu incarcarea anumitor informatii si refuzul de a le afisa pe altele, descarcarea de aplicatii fiind deasemenea problematica pentru foarte multa lume, download-urile refuzand sa inceapa, totul desigur fara ca vreo explicatie sa fie deocamdata oferita de catre americani.

Pana in momentul in care vom afla de la Apple care ar putea fi natura problemei, nu aveti altceva de facut decat sa asteptati ca lucrurile sa revina la normal.

 • gabi

  Mie dc nu imi apare la topuri nici o aplicatie de cateva luni am aceasta problema!!detin iphone 5s iOS 8.3

 • gabi

  Ca sa descarc o anumită aplicatie trebuie sa dau search ca in topuri imi apare doar o imagine de fundal alba!

 • Probabil pentru ca inca mai ai iOS 8.3.

 • Adi

  Salut! Eu zilele trecute am avut o problema cu App Store. Aveam instalat pe un Macbook Pro Mid 2014 I7,16 GB de RAM,macOS Sierra public beta si se incalzea foarte tare.L-am formatat si am vrut sa reinstalez OS X El Capitan si se downloada extrem de greu si apoi se bloca. (Nu era de la internet) Am reluat procesul de cateva ori si in final mi-a bagat OS X Yosemite.(habar nu am de ce).Cand voiam sa fac update la OS X El Capitan, refuza sa se downloadeze. Puteam sa iau orice din store mai putin OS X El Capitan. Intr-un final am reusit sa-l instalez prin restore din Time Capsule si totul a revenit la normal. Este prima oara cand mi se intampla asa ceva.

 • V.P

  “In asteptare”