Noutatile Pokemon GO pregatite de Niantic

O serie de noutati pentru jocul Pokemon GO sunt pregatite de catre dezvoltatorul Niantic pentru a tine zecile de milioane de utilizatori ai titlului conectati la aplicatia fenomen disponibila in App Store-urile din foarte multe tari de pe glob, ele fiind pregatite pentru lansare in perioada imediat urmatoare.

In cadrul unei discutii tinute la Comic-Con in SUA, cei de la Niantic au discutat despre modul in care echipa din spatele jocului va incerca sa tina lumea interesata de Pokemon Go, totul avand la baza implementarea unui numar mai mare de pokemoni in jocul care este atat de folosit in intreaga lume.

Foarte multi pokemoni au aparut pana acum in benzile desenate si desenele animate lansate de-a lungul anilor, insa nu toti vor ajunge in jocul Pokemon GO al celor de la Niantic, presedintele companiei afirmand totusi ca va trece destul timp pana cand aceste creaturi virtuale vor fi oferite.

Noutatile Pokemon GO pregatite pentru urmatoarele luni

Separat de integrarea unor pokemoni noi in Pokemon GO, presedintele Niantic a anuntat ca inginerii sai lucreaza inclusiv la un sistem care va permite cuplarea pokemonilor pentru a da nastere altora noi, insa deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la modul in care va functiona acest sistem.

“Beyond first generation [the original 150], there are some others that may make their way into our universe. We’re looking forward to finding interesting ways to make that happen in the coming months and years. That’s a pretty cool idea that you can acquire an object that changes the function of a pokéstop and give it a new ability.”

Separat, Pokemon GO urmeaza sa aiba pokestop-uri modificate, mai exact, jocul ar putea oferi pokecenter-uri pentru insanatosirea pokemonilor nostri, diverse obiecte putand fi folosite pentru a schimba functionalitatea unui pokestop, asa ca ramane de vazut ce va fi oferit, si mai important, cand.

Avand in vedere ca vorbim despre schimbari mari pregatite pentru joc, va fi nevoie de ceva timp pentru ca ele sa fie oferite.