Untethered iOS 9.3.3 jailbreak pentru iDevice-urile cu 32/biti biti va fi lansat

Astazi cei de la PP, finantatorii hackerilor Pangu care lanseaza solutiile de jailbreak pentru platforma iOS, au anuntat ca in data de 27 iulie va fi cel mai probabil lansata o versiune actualizata a programului de jailbreak care va permite exploatarea terminalelor cu chip-uri care au 32 biti, dar si a unei solutii de untethered jailbreak.

Puteti vedea mai jos mesajul publicat de catre cei de la PP, ei afirmand ca in data de 27 iulie vor avea informatii noi cu privire la publicarea unei solutii de jailbreak pentru terminalele cu 32 de biti, problemele cu Cydia, cu diverse aplicatii, dar si despre posibila lansare a unei solutii de untethered jailbreak.

Avand in vedere ca actuala solutie de iOS 9.3.3 jailbreak exclude un numar destul de mare de terminale iPhone si tablete iPad vechi, ar fi util ca Pangu sa lanseze o versiune care sa permita exploatarea acelor dispozitive, insa deocamdata nu avem altceva in afara de aceste informatii furnizate de catre finantatorii lor.

In data de 27 iulie ne va fi oferita informatia privind aparitia sa, dar si privind lansarea unei solutii untethered, aceasta permitand practic folosirea permanenta a jailbreak-ului fara a mai reutiliza aplicatia PP din ecranul principal de aplicatii, insa ramane de vazut ce va fi anuntat la acea data de catre hackeri.

https://twitter.com/assistant25pp/status/757585018780684290

Articolul precedentCum stergi PP App Store dupa iOS 9.3.3 jailbreak
Articolul următoriOS 9.3.3 jailbreak expira intr-o saptamana dupa instalare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.