iOS 9.3.3 jailbreak expira intr-o saptamana dupa instalare

In cazul in care nu stiati acest lucru, ei bine acum aflati ca iOS 9.3.3 jailbreak are o data de expirare si da, ati citit bine, iOS 9.3.3 jailbreak expira la 7 zile din momentul instalarii, sau la un an de la instanare, data la care veti fi obligati sa refaceti procedura de jailbreak variind in functie de metoda folosita.

Motivul din spatele existentei acestei date de expirare pentru iOS 9.3.3 jailbreak are la baza faptul ca hackerii echipei Pangu au folosit pentru procedura un certificat de dezvoltator enterprise, acestea fiind dedicate companiilor, iar el are o durata de “viata” de doar 7 zile, dupa care procedura trebuie repetata.

Cei de la Pangu nu au explicat de ce au gandit solutia de jailbreak in acest mod si pana acum nimeni nu a gasit o explicatie pentru necesitatea folosirii unui certificat de dezvoltator in vederea efectuarii jailbreak-ului, insa acest lucru conteaza mai putin in final, atat timp cat avem jailbreak.

Practic, dupa expirarea acelor 7 zile va trebui sa refaceti jailbreak-ul pentru ca un alt certificat sa fie instalat in terminalele voastre, deci o data pe saptamana va trebui sa folositi un calculator pentru a continua sa beneficiati de jailbreak pe terminalele voastre, situatia in sine fiind neobisnuita.

Totusi, daca ati ales sa faceti iOS 9.3.3 jailbreak fara calculator, exista posibilitatea ca un certificat valabil pentru 1 an de zile sa fi fost instalat, iar in aceasta situatie nu veti mai fi nevoiti sa repetati procedura de instalare a jailbreak-ului pentru a instala un nou certificat, valabilitatea sa fiind mult mai lunga decat aveti nevoie.

In final, era de asteptat ca aceasta solutie de jailbreak sa nu fie 100% pe masura asteptarilor multora dintre noi, insa partea buna este ca avem in final o solutie de jailbreak, chiar daca ea are un termen de expirare atasat, acesta nefiind chiar atat de restrictiv precum isi imagineaza unii.

17 COMENTARII

  1. Pentru toate versiunile iOS 9.2-9.3.3 se aplica aceeasi reinstalare! Unii chiar nu au nici o treaba cu astea,dar pun niste intrebari de ….te doare capul!!!

  2. nah, după ce expira certificatul de 7 zile, se reînnoiește automat cu unu de la pangu care expira pe 20 iulie 2017. cei cu mac si xcode pot confirma

  3. cam nasol, pt că mie mi-a mers procedura impecabil, cydia n-are nici o problemă iar ce am instalat din cydia funcționează perfect. acum, cu jb online cine știe ce poate să apară.
    iphone6, 9.3.3