Clone iPhone 7 apar in noi clipuri VIDEO, sunt comparate cu iPhone 6S

Clonele iPhone 7 par sa fi cucerit China si ajung din ce in ce mai des in clipuri video care au menirea de a ne prezenta modul in care va arata viitorul smartphone al companiei Apple, cele doua materiale de mai jos fiind create special in acest sens, dar ele nu ne arata nimic diferit fata de ceea ce stiam.

V-am prezentat astazi imagini cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar ele ne-au demonstrat ca Apple nu va implementa foarte multe schimbari pentru cele doua noi smartphone-uri ale americanelor, comparatiile din aceasta seara prezentand exact acelasi lucru, dispozitivele venind tot din China.

Practic, vorbim despre eliminarea antenelor care despart carcasa in 3 parti distincte, a portului audio de 3.5mm de la baza carcasei, implementarea unui al doilea difuzor in carcasa si largirea gaurii pentru camera, toate aceste schimbari fiind oferite in ideea de a convinge utilizatorii sa cumpere terminalul.

Avand in vedere ca tot ceea ce am vazut pana acum in legatura cu iPhone 7 in materie de leak-uri este exact la fel, nu cred ca mai pot exista dubii cu privire la intentiile companiei Apple si va spun din nou ca daca inca nu v-ati obisnuit cu aceste schimbari, ar fi bine sa o faceti foarte rapid.