Testul focului pentru fiecare model al iPhone (VIDEO)

Astazi va prezint un test destul de neobisnuit care pune fata in fata fiecare model al iPhone lansat pana in prezent, el incercand sa ne arate cat de bine rezista fiecare in fata unei flacari deschise, situatia fiind una extrem de interesanta pentru a sti la ce sa ne asteptam daca terminalele ar ajunge intr-o asemenea situatie.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, 10 terminale iPhone sunt folosite pentru test, ele reprezentand fiecare iteratie de la iPhone 2G si pana in prezent, iar rezultatul final este unul extrem de interesant, neasteptat pentru mine, iar asta pentru ca dispozitivele mai vechi au rezistat cel mai bine.

De la iPhone 2G la iPhone 4S toate terminalele au ramas functionale desi au fost supuse focului, insa de la iPhone 5 incolo niciun dispozitiv nu a mai functionat, ba mai mult, bateriile unora au si explodat, insa poate ca focul a fost mai intes in zona in care se aflau ele si acesta ar fi fost motivul distrugerii mai accentuate.

Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca noile modele ale iPhone sa fie mai rezistente la foc, avand in vedere ca sunt facute folosind materiale care nu ard la fel de usor precum plasticul, insa iata ca nu tot ceea ce este nou este neparat si bun, asa ca stiti acum ce fel de terminale vor rezista mai bine in cazul unui incendiu.

3 COMENTARII

  1. ce dreacu mă … îmi cumpăr telefon să îi dau foc ? sa gândim logic…. si daca doamne fereste sunt prins intr-un incendiu… da-l drq de iPhone , ma
    intereseaza viata !!! băi trezirea ma… testu focului?? dmn

  2. E o chestie ce tu nu o intalegi… @Roby…
    Cateva caracteristi ce tu nu le intalegi.
    Iphone-urile vechi aveau ceva in ele mult mai atragator… Pe langa vechiu iOS… Si desingul!!