Cum stergi iOS 9.3.3 jailbreak din iPhone sau iPad ?

Poti sterge iOS 9.3.3 jailbreak si Cydia din iPhone sau iPad prin urmarea unei proceduri care iti readuce terminalul la starea initiala.

Desi iOS 9.3.3 jailbreak a fost instalat de foarte multa lume si o mare parte dintre utilizatori doresc sa tina software-ul in iPhone, iPad sau iPod Touch, exista totusi persoane dornice sa stearga jailbreak-ul facut in iOS 9.3.3 pe propriul terminal, insa procedura nu este una chiar atat de simpla precum si-ar dori toata lumea.

Pana la aparitia iOS 9, puteam sterge jailbreak cu Cydia Impactor, un plugin lansat de catre saurik, creatorul Cydia, pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga, iar desi el a devenit Cydia Eraser, din pacate deocamdata nu are suport pentru iOS 9.3.3 si nici nu se stie cand urmeaza sa il aiba disponibila pentru noi.

Aceasta metoda stergea jailbreak prin simpla apasare a unui buton, lasand terminalele noastre doar cu software-ul care este disponibil imediat dupa instalarea sa folosind iTunes, sau sistemul Actualizare Software, Software Update, insa din pacate deocamdata nu ne putem bucura de ea in iOS 9.3.3 deocamdata.

Sterge iOS 9.3.3 jailbreak din iPhone sau iPad

Avand in vedere ca nu ne putem folosi de Cydia Eraser, singura metoda prin care putem sterge iOS 9.3.3 jailbreak din iPhone si iPad este efectuarea unui restore pentru iDevice-urile noastre folosind programul iTunes pe Windows si OS X, insa procedura implica si o serie de riscuri pe care este bine sa le cunoasteti.

Mai exact, inainte de a incepe procedura de a sterge iOS 9.3.3 jailbreak din iPhone sau iPad, este bine sa faceti un backup al datelor voastre folosind iCloud, sau programul iTunes, indiferent de metoda fiind salvate toate datele din dispozitivele noastre, astfel incat ele sa poata fi recuperate in cazul in care apar probleme.

Totodata, este bine de stiut ca in momentul de fata puteti instala NUMAI iOS 9.3.2 sau iOS 9.3.3, compania Apple semnand doar aceste doua versiuni ale iOS pentru instalare, asa ca daca aveti una anterioara, este bine de stiut ca nu puteti face restore la ea, deci aveti grija cum va organizati.

sterge iOS 9.3.3 jailbreak

FOARTE IMPORTANT!!! Nu folositi optiunea Erase all Content and Settings din iOS, deoarece ea va avea drept efect introducerea terminalelor intr-un boot loop, iar fara backup veti pierde datele, deoarece veti fi obligati sa faceti restore dispozitivelor voastre.

Pentru a sterge iOS 9.3.3 jailbreak din iPhone sau iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos.

Pasul 1

Descarcati iOS 9.3.2 sau iOS 9.3.3. Doar daca este nevoie, iTunes descarca oricum singur ipsw-ul cand apasati butonul restore.

Pasul 2

Deschideti programul iTunes, pe care se presupune ca il aveti deja instalat.

Pasul 3

Presupunand ca ati facut deja backup terminalelor voastre, conectati-va iDevice-ul la calculator.

Pasul 4

Selectati terminalul din partea superioara a iTunes.

Pasul 5

Apasati butonul Restore si asteptati fie ca ipsw-ul potrivit sa fie descarcat si instalarea sa inceapa, fie ca ea sa inceapa direct.

Pasul 6

Asteptati cateva minute pentru ca instalarea sistemului de operare sa aiba loc.

Pasul 7

Activati terminalul si fie il configurati ca si nou, fie reinstalati vechiul backup.

Daca aveti si alte intrebari, le astept in comentarii.