Thermo – Cel mai precis termometru inteligent

 Compania Withings a facut totul, de la sistemele de somn si cantare inteligente la ceas analogic inteligent. In ianuarie, compania a debutat cu un nou termometru inteligent, numit Thermo, care acum, este disponibil pentru cumparare.

Thermo Withings masoara temperatura din artera temporala, care este locul cel mai precis pentru a verifica temperatura corpului. Spre deosebire de termometre traditionale, Thermo are nevoie doar de o simpla scanare a fruntii si poate lua temperatura si de pana la 1 cm departe de piele. Thermo corecteaza chiar si distorsiunile de pierdere de caldura a pielii si temperatura ambianta, pentru mai multa precizie.

Cu toate ca poate fi folosit pe oameni de orice varsta, este in primul rand comercializat pentru parinti de copii. Citirile Thermo sunt reglate printr-un algoritm pentru a lua in considerare temperatura ambianta si caldura pielii. Termometrul vibreaza pentru a avertiza utilizatorii cu privire la citirea finala.

La citirea finala, Thermo ofera un simplu feedback de culoare – verde pentru temperatura normala, portocaliu pentru ridicata, rosu – avertizeaza si arata temperatura.

Thermo utilizeaza Wi-Fi pentru a se conecta la o aplicatie de iOS care urmareste temperaturile, trimite memento-uri de masurare, si care are un prospect online care ofera oamenilor perspective in ingrijirea persoanelor cu febra.

Withings Thermo was designed to finally provide families with a solution that they can trust to provide highly accurate temperature readings in seconds, without having to wake the ill child or manually log their health levels

Pretul acestui termometru este de 100$.