iPhone 7 va fi prezentat pe 6 sau 7 septembrie

Prezentarea iPhone 7 va fi pe 6 sau 7 septembrie conform tuturor informatiilor din ultima perioada, iar atunci vom afla toate noutatile sale.

iPhone 7 urmeaza sa fie, cel mai probabil, prezentat pe 6 sau 7 septembrie de catre compania Apple, cei din Cupertino urmand a face anuntul oficial in cursul lunii urmatoare prin trimiterea de invitatii catre jurnalisti din intreaga lume, acesta urmand a vedea pentru prima oara noul smartphone al americanilor.

Dimineata ni s-a spus ca precomenzile iPhone 7 incep in 9 septembrie, iar de saptamana trecuta stim ca lansarea iPhone 7 va fi in 16 septembrie, deci prezentarea ar trebui sa fie, cel mai probabil, organizata pe 6 sau 7 septembrie, daca ne uitam la ceea ce a facut compania Apple in anii trecut cu lansarile altor terminale iPhone.

Din 2011 pana in prezent compania Apple nu a mai prezentat vreun iPhone nou inainte de luna septembrie, iar desi anul trecut a existat o distanta de 16 zile intre prezentare si lansare, anul acesta lucrurile vor fi probabil diferite, iar distanta va fi redusa la doar 9 sau 10 zile, asa cum s-a intamplat in fiecare dintre anii anteriori.

Prezentarea iPhone 7 in 6 sau 7 septembrie

Datele de 6 sau 7 septembrie sunt cele mai logice pentru prezentarea iPhone 7, iar asta pentru ca Apple are obiceiul de a-si prezenta terminalele in zilele de marti sau miercuri, lunea nefiind totusi exclusa, desi are sanse mult mai mici sa fie aleasa, iar o explicatie pentru asta ar putea avea doar compania Apple.

Daca prezentarea iPhone 7 va avea loc in 6 sau 7 septembrie, atunci in saptamana 21 – 26 august ar trebui sa fie trimise si invitatiile pentru jurnalistii care urmeaza sa fie prezenti la eveniment, cei din Cupertino trimitandu-le in mod normal cu 10 – 14 zile inainte ca evenimentul sa aiba loc, iar aceasta este cea mai logica perioada.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 7 va fi cel mai probabil organizata in San Francisco, intr-o locatie de capacitate mare, astfel incat peste 3000 sau 4000 de oameni sa poata asista la evenimentul Apple, iPhone 7 fiind un smartphone foarte important pentru viitorul companiei, asa ca el merita toata atentia.

In conferinta pentru prezentarea iPhone 7 vom afla toate detaliile interesante in legatura cu noul terminal, dar si ce functii noi va avea el in iOS 10, compania Apple putand prezenta din nou macOS, sau chiar Apple Watch 2, insa desigur ca nimeni nu stie 100% sigur care sunt planurile americanilor.