iOS 10 beta 4 are peste 100 de caractere emoji noi

iOS 10 beta 4 lansat in aceasta seara de catre compania Apple include peste 100 de caractere emoji noi, cei din Cupertino gandindu-se sa ne ofere o gama mult mai variata de emoji pe care sa le folosim, insa o alta parte dintre cele existente au fost refacute pentru a avea un aspect mult mai modern si a fi mai atractive.

Cei de la Apple promoveaza intens egalitatea intre sexe incepand cu aceasta versiune a iOS 10, noi caractere emoji fiind deasemenea disponibile pentru sportivi sau oameni/femei de afaceri, caractere emoji pentru familie fiind deasemenea oferite intr-o tentativa de a convinge mai multe persoane sa foloseasca aceste metode de comunicare.

Apple a inclus caractere emoji care reprezinta o varietate de sportivi, insa separat exista un curcubeu special inclus pentru homosexuali si lesbiene, un pistol cu apa si multe alte caractere emoji noi care nu sunt deocamdata disponibile in alte aplicatii, sau platforme pentru terminale mobile.

Mai mult decat atat, compania Apple a anuntat ca lucreaza cu Unicode Consortium pentru a pregati aceste caractere emoji in vederea lansarii oficiale impreuna cu iOS 10, deci exista sanse ca altele noi sa fie incluse, sau unele sa fie modificate fata de versiunea actuala.

More than one hundred new and redesigned emoji characters will be available to iPhone and iPad users this Fall with iOS 10. This exciting update brings more gender options to existing characters, including new female athletes and professionals, adds beautiful redesigns of popular emoji, a new rainbow flag and more family options.

emoji ios 10