Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 nu va fi atat de impermeabil, va fi disponibil in...

iPhone 7 nu va fi atat de impermeabil, va fi disponibil in culoarea neagra

iPhone 7 este in proces de productie in momentul de fata la partenerul Apple Foxconn, un numar limitat de terminale fiind fabricate deocamdata de catre chinezi, productia de masa urmand a incepe in perioada imediat urmatoare, astfel incat suficient de multe unitati sa fie disponibile pentru lansarea din septembrie.

Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile pe internet, probabil direct de la o fabrica Foxconn in care este produs terminalul, iPhone 7 va fi mai rezistent la apa decat iPhone 6S, insa nu este suficient de bine protejat pentru a fi certificat cu standardul IP68, asa cum se intampla in cazul Samsung Galaxy S7.

In baza acestei certificari IP68, Samsung Galaxy S7 poate functiona la aproape 2 metri sub apa timp de maxim 30 de minute, fara probleme, insa iPhone 7 nu va beneficia de o asemenea protectie impotriva contactului cu apa, dar se pare ca simplul contact cu lichidul nu il va mai afecta.

Negru si oarecum rezistent la apa

Separat de rezistenta ridicata la apa, iPhone 7 urmeaza sa fie disponibil inclusiv in culoarea negru spatial, asa cum am auzit in atat de multe zvonuri aparute in ultima vreme pe internet, cei de la Foxconn primind practic certificarea pentru a asambla dispozitivul in vederea lansarii oficiale pe piata.

iphone 7 impermeabil noutati

Separat de aceste doua informatii, ni se confirma din nou faptul ca portul audio de 3.5mm a fost eliminat din dispozitiv, dar si ca iPhone 7 va avea o camera mai mare, mai convexa, butonul Home tactil 3D Touch facand deasemenea parte din versiunea finala a dispozitivului care urmeaza sa ajunga pe piata pentru clienti.

Angajatii Foxconn par sa fie impresionati de cat de bine arata iPhone 7 in culoarea negru spatial, iar acelasi lucru va fi cel mai probabil valabil inclusiv pentru restul clientilor care vor dori sa cumpere terminalul incepand din aceasta toamna, iar incetul cu incetul incep sa apara confirmari oficiale privind noutatile.

 • Bogdane

  Probat S7 in chiuveta, l-am udat, spalat, scufundat, touch-ul merge mai greu pana se usuca, nici o problema dupa. @Srb nu mai fi apple fan boy si nu mai dezinforma!

 • Srb Srb

  una este chiuveta de plastic si alta la inot unde mai exista si presiune si sta in pantalonul celei mai obiective persoane de pe planeta. Dumnezeu, adica EU

 • V.P

  Nu are rost sa-ti faci nervi cu un Troll .
  https://youtu.be/hbOw_2zauRM
  Uite ce tratament extrem primeste acest S7 Edge si tot functioneaza .

 • V.P

  Bine ca ne-am linistit cu rezistenta la apa a iPhone-ului .

 • James Bondy

  Ce prosti vb, daca esti fan iphonel, de ce ți-ai luat S7 edge , poti sa inoti și-n marea marilor si tot , nu ia apa S7 edge, si apropo unde l-ai ținut? Vezi sa nu ramai fără urmași, bagă-l ca sa sa fi sigur ca nu mai ia apa mobilul , in dos, spor la inotat😂

 • James Bondy

  👌, lasă-l ca nu stie nimica, nu vezi ca se crede Dumnezeu 😂

 • Srb Srb

  Ce prostii* . Am s7 sa incerc si altceva, altfel cum pot compara si cum pot sti ce imi place mai mult?! Am bermude cu buzunar la spate

 • Mihai V

  eu am testat propriul S7 edge in piscina si vreau sa zic ca si-a facut bine treaba, cu toate ca am fost putin sceptic la inceput . . . . dupa o balaceala de 40 de minute telefonul era ok, cum este si acum . .. . . oricum aveam factura si garantia, deci nu-mi faceam probleme

 • Srb Srb

  Ca sa nu iti faci probleme tre sa ai factura si avocatul.