Clever Taxi este cea mai rapida aplicatie de taxi din Romania

Clever Taxi este cea mai rapida aplicatie de taxi din Romania, conform dezvoltatorilor acestei aplicatii, ei afirmand ca din momentul lansarii aplicatiei si pana in prezent au fost inregistrate peste 27 de milioane de comenzi procesate in peste 20 de orase din Romania, deci vorbim despre mai mult de o cursa pentru fiecare locuitor al tarii.

In orele de varf, Clever Taxi inregistreaza 450 de comenzi pe minut, exceptie facand revelionul cand cifra a ajuns la 1000 de comenzi pe minut, durata medie de gasire a unui taxi in aplicatie fiind de 7 secunde, timpul necesar pentru ca taxiul sa ajunga la client fiind de 3 minute si 40 de secunde.

Mai mult decat atat, cei de la Clever Taxi se lauda si cu faptul ca au cel mai mare numar de soferi disponibili oricand pentru clientii care se afla in cautarea unui taxi, iar totul a fost realizat in 4 ani de existenta ai serviciului, chiar daca aplicatia este disponibila intr-un numar limitat de orase din Romania.

27 de milioane de comenzi in 4 ani

Interesant este ca in topul soferilor de taxi preferati de catre clienti se afla o doamna numita Tuca Doina, ea reusind sa stranga o retea de peste 300 de clienti, fiind in acelasi timp si una dintre putinele femei care conduc un taxi si este activa in platforma Clever Taxi.

aplicatia clever taxi

Aplicatia Clever Taxi este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

Clever Taxi ­ cea mai rapida aplicatie de taxi

Clever Taxi este cea mai utilizata aplicatie de comanda taxi, insumand in momentul de fata peste 27 milioane de comenzi procesate si fiind disponibila in peste 20 de orase din Romania.

In orele de varf, Clever Taxi inregistreaza peste 450 de comenzi pe minut ­ cu exceptia Revelionului cand s­a atins maxima de 1.000 de comenzi pe minut.

Cea mai rapida aplicatie de taxi, Clever Taxi, le permite utilizatorilor sa gaseasca un taxi intr­un timp mediu de 7 secunde, iar soferul ajunge la client in 3:40 minute.

Clever Taxi este aplicatia cu cel mai mare numar de soferi disponibil oricand in aplicatie.

De­a lungul celor 4 ani de activitate, au fost adăugate numeroase opțiuni speciale pentr. îmbunătățirea experienței de comandă taxi. Printre acestea se regasesc: alegerea companiilor preferate de taxi, dar si a soferilor, posibilitatea blocarii acestora, salvarea adreselor favorite si plata curselor direct din aplicatie. Din martie, Clever Taxi a introdus posibilitatea de a bloca anumiti soferi sau de a­i prioritiza la comenzi prin alegerea acestora ca soferi favoriti. Acest lucru inseamna propria retea de soferi care au lasat o impresie placută utilizatorilor. Peste 90% dintre soferii care folosesc aplicatia sunt alesi ca soferi favoriti de cel putin un utilizator.

In topul soferilor preferati din Bucuresti se numara si Tuca Doina, o soferita moderna, ce a reusit sa stranga o retea de peste 300 de clienti. Este printre putinele femei care fac taxi si lucreaza in sistemul Clever Taxi. Topul oraselor din restul tari este condus detasat de barbati: Ciofalau George Marius (Brasov), Soltuz Constantin (Iasi), Neagu Daniel (Cluj­Napoca).

Clever Taxi este prima si singura aplicatie nationala de comanda taxi din Romania ce permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi. De asemenea, permite si plata curselor direct din aplicatie: prin SMS sau card bancar. Aceasta optiune este disponibila momentan doar in Bucuresti, Cluj­Napoca si Targu Mures.

Aplicatia functioneaza in peste 20 de orase din tara, printre care: Bucuresti, Cluj­Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Sibiu, Constanta, Galati, Bacau si Targu Mures.