Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus – comparatii detaliate

Samsung Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus – comparatii detaliate

Dupa simpla comparatie foto dintre Samsung Galaxy Note7 si iPhone 6S Plus de diminata, iata ca acum avem ocazia de a vedea o serie de comparatii detaliate facute intre cele doua dispozitive direct la evenimentul pe care compania Samsung l-a organizat in cursul zilei de ieri pentru a prezenta noul smartphone.

Vorbim despre oameni care au fost la evenimentul din New York, sau au avut ocazia de a participa la evenimente organizate de catre Samsung inclusiv in Europa, iar ei au reusit sa compare noul Samsung Galaxy Note7 pentru a arata lumii intregi diferentele dintre cele doua dispozitive.

Cele doua smartphone-uri se vor lupta in urmatoarele saptamani pentru a atrage atentia lumii intregi, iar separat de design, functiile vor cantari foarte greu in decizia multora de a cumpara un smartphone sau altul, asa ca ramane de vazut care dintre cele doua dispozitive va atrage atentia mai multor oameni.

Ca sa fiu sincer, as vrea sa vad de la Apple un nou model al iPhone care are o carcasa din sticla, actualele carcase din nefiind la fel de elegante precum cele din sticla folosite in trecut de catre compania Apple, insa desigur ca decizia privind o posibila schimbare ii apartine lui Jony Ive si ramane de vazut ce va decide el sa faca.

 • Viorel Predatorul

  Jony ive ar trebui să se lase de meserie, iar Apple ar trebui să angajeze un designer nou.

 • cristi

  La design nu exista comparatie. Iphone este mult in urma.

 • sudteamromania

  Mie-mi place iPhone, nu uitați ca este produs anul trecut, comparatiile cu un produs iesit pe piata astazi sunt evazive si incorecte…

 • V.P

  Pai ce sa compari omule nu ai vazut cum arata iPhone 7

 • paulescu

  Parerea mea este ca cele 2 telefoane nu ar trebui comparate.Aproape ii ca si cum ai compara Usa cu Coreea.Fiecare are ceva la care i mai “tare”

 • Viorel Predatorul

  Vai de steluțele tale. Știi tu ce am realizat eu în viață? În plus, eu îl evaluez pe Ive în funcție de performanțele altora ca el din industria mobilă, nu am avut niciodată de gând să îl evaluez în comparație cu mine.

 • Razer Andrei

  Mie mi se pare mult mai elegant si mai frumos note 7! Si mai UTIL bn inteles! 🙂