Samsung Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus – prima comparatie

Samsung Galaxy Note7 si iPhone 6S Plus apar intr-o prima comparatie menita sa ne arate diferentele in design dintre cele doua smartphone-uri de top, insa probabil multi dintre voi veti vedea acum ceea ce ati vazut acum cateva luni, cand Samsung Galaxy S7 Edge a fost lansat oficial, cele doua terminale semanand foarte mult.

Samsung Galaxy Note7 are un ecran ce este cu 0.2 inch mai mare decat cel al iPhone 6S Plus, insa in ciuda acestui lucri puteti observa ca smartphone-ul Apple este mai lat si mai inalt decat noul sau concurent pentru atentia utilizatorilor din lumea intreaga, iar asta pentru ca Samsung stie sa implementeze mai eficient un ecran intr-o carcasa.

Separat, vedem aceeasi parte inferioara a carcasei care seamana extrem de mult intre cele doua dispozitive, Samsung Galaxy Note7 avand totusi un stylus care poate fi scos si introdus in functie de preferintele utilizatorilor, acesta facandu-l usor de deosebit de terminalul celor din Cupertino.

Samsung Galaxy Note7 in prima comparatie cu iPhone 6S Plus

Separat de asemanarile de la baza carcasei, Samsung Galaxy Note7 si iPhone 6S Plus sunt usor de deosebit in ceea ce priveste design-ul, asa ca nu mai poate fi pusa in discutie o posibila copiere a design-ului ales de catre compania Apple pentru terminalele sale iPhone, asa ca vorbim in final despre un terminal diferit.

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus

Daca luam in calcul si sistemul de operare Android, atunci este cat se poate de clar ca nimeni nu mai poate acuza Samsung ca a copiat ceva de la iPhone, compania coreeana implementand si cateva functii interesante, cum ar fi un iris scanner, sau un modul care reduce rezolutia ecranului pentru a economisi energie.

Acestea fiind spuse, din pacate Samsung Galaxy Note7 nu are un design complet nou, ci doar unul extrem de similar cu cel al Samsung Galaxy S7 Edge, insa cred ca in final acest lucru este de bun augur pentru companie.

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 1

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 2

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 3

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 4

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 5

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 6

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 7

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 8

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 9

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 10

Galaxy Note7 vs iPhone 6S Plus 11

3 COMENTARII

  1. Orion4tech…sti care e treaba….Apple are diferite modele inainte de a lansa un iphone nou….Cand se decid cum va arata noul iPhone celelalte modele le arunca la gunoi….apoi vine samsung cu cosul si le aduna, dupa care scoate un telefon “nou”, tipic chinezesc…..