Apple a lansat o noua versiune a aplicatiei Apple Store

O noua versiune a aplicatiei Apple Store a fost lansata in cursul acestei seri de catre compania Apple, cei din Cupertino imbunatatind interfata de utilizator a titlului si implementand o noua sectiune numita Discover, in ea fiind afisate recomandari pentru produse disponibile in magazinele Apple din intreaga lume.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata noua versiune a aplicatiei Apple Store, sectiunea Discover fiind pozitionata in prima locatie a meniului existent in partea inferioara a interfetei de utilizator, astfel ca recomandarile sunt facute pentru clienti chiar din momentul in care deschid aplicatia in iDevice-uri.

Cei de la Apple spun ca noua sectiune ofera recomandari in baza produselor pe care clientii sai le detin deja, astfel ca vorbim despre noi produse care au menirea de a potenta experienta oferita de catre celelalte, sau produse care le pot oferi utilizatorilor o noua experienta in viata de zi cu zi.

The newly redesigned Apple Store app is a more personal way to shop for the latest Apple products and accessories. Get recommendations based on the Apple products you already own. Find out which accessories are compatible with your devices. Easily upgrade to a new iPhone from your current one. Keep track of your orders wherever you go. And reserve a spot in an upcoming workshop or event.

Ideea de a oferi recomandari pentru clientii care folosesc aplicatia Apple Store pentru a cumpara produse din magazinele Apple are la baza dorinta celor din Cupertino de a-si creste vanzarile intr-o perioada in care rezultatele sale financiare sunt din ce in ce mai slabe, asa ca ramane sa vedem cu cat ar putea creste ele.

  • Get recommendations and shop for new products based on what works with the Apple devices you already own.
  • Manage your Apple account at a glance with the updated, easy-to-use Account tab.
  • Learn about helpful workshops and exciting events happening at your nearest Apple Store.
  • Stay on top of your in-store activities. Find out when your order is ready for pickup and see what time your reservation starts.
  • Scan a product at a participating Apple Store to get more information, make sure it’s compatible, and buy it from your iPhone.
  • Find out if a product you

Aplicatia Apple Store nu poate fi descarcata deocamdata din App Store Romania deoarece nu exista un magazin Apple in tara noastra, insa o puteti descarca din oricare alt App Store al unei tari in care exista magazin fizic.

Apple Store