Prima Pagina iPhone 7 Panoul frontal iPhone 7 apare intr-o prima imagine

Panoul frontal iPhone 7 apare intr-o prima imagine

Panoul frontal al iPhone 7 apare astazi intr-o prima imagine, pe care o puteti vedea mai jos, ea aratandu-ne ca Apple a pregatit o modificare pentru difuzorul implementat pentru apelurile telefonice facute folosindu-ne dispozitivele, gaura pentru aceasta componenta avand dimensiunea mai mare decat cea a iPhone 6S.

In aceasta imagine cu panoul frontal al iPhone 7 putem vedea cele doua gauri pentru senzorii pentru lumina ambientala si cel de proximitate, o gaura pentru camera frontala fiind deasemenea usor vizibila, iar dimensiunea sa pare sa fie la fel de mare precum cea existenta in iPhone 6S in momentul de fata.

Astazi v-ma prezentat un iPhone 7 real si pornit, iar aceasta imagine cu panoul frontal al iPhone 7 pare sa ne arate ceva diferit fata de ceea ce am vazut acolo, asa ca putem pune in discutie veridicitatea oricaruia dintre cele doua leak-uri, insa acel prototip ar putea fi mai vechi decat acest panou, iar diferentele ar fi logice.

Panoul frontal al iPhone 7 si un difuzor mai mare

Compania Apple a modificat dimensiunea difuzorului din iPhone in momentul in care a lansat iPhone 6S Plus, acest dispozitiv cu ecran de 5.5 inch avand un difuzor potrivit pentru marimea sa, insa de atunci si pana acum nimeni nu s-ar fi asteptat ca Apple sa mai faca vreo modificare de acest gen pentru aceasta componenta.

panou frontal iphone 7

In baza acestei imagini am putea trage concluzia ca Apple ar dori sa implementeze un difuzor mai mare in iPhone 7 in momentul lansarii pe piata, insa nimeni nu stie ce fel de beneficiu ar putea avea aceasta schimbare, avand in vedere ca pana acum nimeni nu s-a plans de difuzorul iPhone 6S.

Separat de aceasta schimbare, nu exista alte modificari pentru panoul frontal ce se presupune a fi pentru iPhone 7, insa desigur ca asteptam un buton Home 3D Touch pentru viitorul terminal, dar este imposibil de ghicit din poze de acest gen daca el va fi intr-adevar oferit, sau nu.

 • Srb Srb

  Superb.Probabil se va auzi si mai bine. De 1 an Apple deja lucreaza si pe partea de hardware audio.Au imbunatatit ipad pro si macbook, probabil ca urmeaza iphone 7 imac si macbook pro

 • NicKel

  va avea tot buton fizic, la anul va fi integrat in sticla… just my 2 cents

 • Srb Srb

  la anul va fi integrat in display.

 • V.P

  Superb ti-o trage Apple anul asta 😄😄
  Adio rezistenta la apa si praf
  Adio buton 3D Touch
  Sa vedem ce mai dispare din lista aia a ta pana in toamna .

 • Srb Srb

  Ce adio 3d touch? Ce adio rezistenta la apa cand deja 6s e deja mai rezistent. A disparut ceva din lista mea?

 • Bogdane

  Asta e o carcasa chinezeasca😂😂😂

 • burn

  Pai in China sunt si fabricate…wtf…nu ii nimic wow

 • Bogdane

  Am zis carcasa/sticla..nu display, eu mockup…

 • Bogdane

  @burn no shit..captain obvious