Panoul frontal iPhone 7 apare intr-o prima imagine

Panoul frontal al iPhone 7 apare astazi intr-o prima imagine, pe care o puteti vedea mai jos, ea aratandu-ne ca Apple a pregatit o modificare pentru difuzorul implementat pentru apelurile telefonice facute folosindu-ne dispozitivele, gaura pentru aceasta componenta avand dimensiunea mai mare decat cea a iPhone 6S.

In aceasta imagine cu panoul frontal al iPhone 7 putem vedea cele doua gauri pentru senzorii pentru lumina ambientala si cel de proximitate, o gaura pentru camera frontala fiind deasemenea usor vizibila, iar dimensiunea sa pare sa fie la fel de mare precum cea existenta in iPhone 6S in momentul de fata.

Astazi v-ma prezentat un iPhone 7 real si pornit, iar aceasta imagine cu panoul frontal al iPhone 7 pare sa ne arate ceva diferit fata de ceea ce am vazut acolo, asa ca putem pune in discutie veridicitatea oricaruia dintre cele doua leak-uri, insa acel prototip ar putea fi mai vechi decat acest panou, iar diferentele ar fi logice.

Panoul frontal al iPhone 7 si un difuzor mai mare

Compania Apple a modificat dimensiunea difuzorului din iPhone in momentul in care a lansat iPhone 6S Plus, acest dispozitiv cu ecran de 5.5 inch avand un difuzor potrivit pentru marimea sa, insa de atunci si pana acum nimeni nu s-ar fi asteptat ca Apple sa mai faca vreo modificare de acest gen pentru aceasta componenta.

panou frontal iphone 7

In baza acestei imagini am putea trage concluzia ca Apple ar dori sa implementeze un difuzor mai mare in iPhone 7 in momentul lansarii pe piata, insa nimeni nu stie ce fel de beneficiu ar putea avea aceasta schimbare, avand in vedere ca pana acum nimeni nu s-a plans de difuzorul iPhone 6S.

Separat de aceasta schimbare, nu exista alte modificari pentru panoul frontal ce se presupune a fi pentru iPhone 7, insa desigur ca asteptam un buton Home 3D Touch pentru viitorul terminal, dar este imposibil de ghicit din poze de acest gen daca el va fi intr-adevar oferit, sau nu.