Canite aduce un mini player pentru muzica in orice interfata a iOS 9

Canite este un nou tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, iar cu ajutorul sau putem implementa un mini player pentru muzica in orice interfata din sistemul de operare iOS, activarea sa putand fi facuta extrem de rapid prin intermediul plugin-ului Activator.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata Canite in ecranul principal de aplicatii al iOS 9, insa el poate fi activat in orice interfata cu un gest, sau cel putin asta sustine dezvoltatorul sau, o varietate de alte optiuni putand fi deasemenea modificate de catre utilizatori folosind un meniu de setari dedicat.

Canite is a beautiful system wide music player with user customizability as a key focus. You can change what type of gesture does what for each available action. With options for 3D touch there is lots to love. Canite works with activator to hide or reveal Canite.

Din mini player putem accesa orice fel de muzica in aplicatia Muzica, deci putem descarca si alte melodii dintr-un album care ne place, sau putem descarca melodia rulata prin Apple Music, asa ca avem parte de o functionalitate mai mult decat interesanta pentru un tweak inedit, oferit pentru iOS 9.

Canite este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

canite music player