Emojiant aduce in iOS 9 caracterele emoji mari ale iMessage in iOS 10

Emojiant este un tweak lansat in cursul zilelor trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care au jailbreak, el aducand in iOS 9 una dintre functiile pe care compania Apple le-a implementat pentru noi in aplicatia Messages a sistemului de operare iOS 10 si care va fi disponibila oficial din septembrie.

Mai exact, vorbim despre o noua functie a aplicatiei Messages din iOS 10 care ne permite sa vedem caractere emoji de dimensiune mult mai mare decat cea obisnuita, functionalitatea fiind desigur preluata de la alte aplicatii de mesagerie care au o functionalitate similara, insa lumea este fericita de implementarea sa, indiferent de unde vine.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata caracterele emoji standard si cele mari afisate de catre Emojiant, aplicatia Messages a iOS 10 permitand afisarea catorva caractere de acest gen in fiecare conversatie, iar tweak-ul Emojiant imita aceasta functionalitate in iOS 9 pentru utilizatorii interesati.

Emojiant poate fi descarcat din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link, dar numai daca aveti adaugat repo-ul : https://rpetri.ch/.

Emojiant