Cum verifici aplicatia Pangu pentru a putea reface jailbreak

Solutia de iOS 9.3.3 jailbreak disponibila in momentul de fata pentru utilizatorii din lumea intreaga este una dintre cele mai complicate lansate vreodata, astfel ca suntem nevoiti sa recurgem la diverse tertipuri pentru a ne putea bucura de ceea ce are de oferit jailbreak-ul pentru iDevice-urile noastre.

Saptamana aceasta cei de la Pangu au lansat o noua versiune a solutiei de jailbreak iOS 9.3.3, aceasta incluzand un nou tip de certificat care, desi este anulat de catre Apple, are o perioada de valabilitate de un an de zile, deci pana in 2017 nu va trebui sa va mai faceti griji ca el ar putea expira intr-un mment sau altul.

Din pacate pentru cei care nu au refacut jailbreak cu noul certificat, exista posibilitatea ca un mesaj de eroare de genul Untrusted Enterprise Developer sa apara, insa cei care au facut jailbreak cu un alt certificat ar putea avea probleme cu verificarea aplicatiei Pangu din aplicatia Settings, Configurari, a iDevice-urilor noastre.

Rezolvarea pentru aceste probleme este destul de simpla si o aveti mai jos :

  • Stergeti aplicatia Pangu din terminalele voastre.
  • Acum reporniti terminalele.
  • Urmati tutorialul pentru refacerea jailbreak iOS 9.3.3.
  • Acum accesati Settings > General > Profile/Device Management, Configurari > General > Profile.
  • Accesati certificatul celor de la Pangu.
  • Apasati optiunea Verify, Verificare.

Dupa urmarea acestor pasi nu ar trebui sa mai aveti probleme in a deschide aplicatia Pangu pentru a reface jailbreak, dar nici nu ar trebui sa mai vedeti eroarea Untrusted Enterprise Developer.