iOS 9.3.3 jailbreak a fost actualizat la versiunea 1.1

Cu aproximativ o ora in urma, echipa de hackeri Pangu a lansat versiunea 1.1 a aplicatiei care ne permite sa facem jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, marea noutate implementata de catre ea fiind posibilitatea de a utiliza un certificat al chinezilor pentru a implementa jailbreak-ul in terminalele noastre.

Cei de la Pangu au inclus o optiune numita Use embedded certificate effective until April 2017, aceasta facand jailbreak si instaland un certificat care a fost anulat de catre compania Apple, dar care ramane in continuare valabil pana in luna aprilie a anului 2017, deci pana atunci veti putea folosi acest jailbreak fara probleme.

Bifarea acestei optiuni va scuteste de refacerea jailbreak o data pe saptamana, insa desigur ca exista si optiunea de a o ignora si a continua sa folositi in continuare un certificat propriu, generat o data pe saptamana, deci decizia este la voi, insa optiunea oferita de catre Pangu este mult mai usoara.

Pentru a beneficia de acest certificat va trebui sa faceti din nou jailbreak folosindu-va de tutorialul de jailbreak iOS 9.3.3 cu Cydia Impactor, o noua aplicatie fiind instalata impreuna cu un nou profil, acesta fiind valabil pana in aprilie 2017, deci scapati de grija certificatului, dar jailbreak-ul ramane in continuare tethered.

Puteti descarca noua versiune a aplicatiei Pangu urmand acest link.

ios 9.3.3 jailbreak certificat

Articolul precedentCum faci bani cu Pokemon GO
Articolul următoriOS 10 beta 4 are o problema majora cu semnalul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.