iPhone 7, 7 Plus si 7 Pro apar intr-o noua comparatie detaliata

Daca va era dor de o comparatie in care sa revedeti iPhone 7, iPhone 7 Plus si iPhone 7 Pro, ei bine in clipul video de mai jos o aveti prezentata, ea aratandu-ne din nou carcasele celor 3 dispozitive, sau mai bine zis presupuse dispozitive, avand in vedere ca unul dintre ele are sanse infime de ajunge prea curand pe pietele globale.

Vorbesc desigur despre iPhone 7 Pro, acest terminal fiind practic iPhone 7 Plus, insa cu o denumire mai pompoasa data de catre cei care sunt sursele zvonurilor asiatice privind noile produse pregatite pentru lansare de catre compania Apple, realitatea fiind ca Apple a testat multiple versiuni ale iPhone 7 Plus.

In aceasta idee, exista doua modele de carcase pentru iPhone 7 Plus, una avand o camera duala si una avand o camera normala, iar in baza a tot ceea ce stim pana acum, se pare ca Apple va alege prima versiune si va oferi o camera duala in noul sau smartphone cu ecran de 5.5 inch, versiunea cu o singura camera urmand a ramane in laborator.

Aceste carcase sunt prezentate de saptamani intregi pe internet, fie in combinatii de acest gen, fie separat, asa ca stim de destul timp ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Apple, deci nu mai ramane decat ca dispozitivele sa fie prezentate oficial si mai apoi puse in vanzare pe pietele globale.

89 COMENTARII

  1. Stii la ce ma gândeam zaone ? Eu cred ca Apple a ales ca anul asta sa nu schimbe designul la iPhone si din cauza companiei samsung. Anul viitor o sa fie prima generație de galaxy S pura. Nu cred ca o sa scoată si ei a treia generație la fel. (S6=S7doar la designe ). Sunt foarte curios cu ce ideei o sa vina.

  2. Stainless steel-ul este considerat o bijuterie? =))
    Baa..nici treaba de tr0ll nu ti-o faci cum trebuie :)) nici de atat lucru nu esti in stare.

  3. Devii obositor… Glume de clasa a 4a. Sincer ești un tip gras? Ai suferit în copilărie de lipsa atenției? Te simți bine când (în sfârșit) provoci oamenii pe internet?
    Te rog fii sincer! (dacă se poate)

  4. A suferit saracul si inca sufera =)) 20 de ore din este pe idevice sta si comenteaza :))
    Nu are si el prieteni cu care sa faca ceva.

  5. se pare ca ma urmaresti…Un om mare este cel urmarit si criticat. Nimeni nu este interesat de oamenii necunoscuti si mici.

  6. Cu siguranță mult mai bărbat decât un narcisist care folosește vocabular de homo-sapiens (fără “sapiens”), de genul: pipilică, te pup, iubire, etc.
    Un bărbat adevărat se mai rănește, mai bea ceva tare.

  7. Are o grămadă de prieteni: Manuela, iPhone 6S, iMac 5Kg, și sora Manuelei. Mai e iTu și Peter Kovacs, nu știu care dintre ei e Manuela și care e sora Manuelei…

  8. Suferi de tulburare obsesiv compulsivă. Am editat comentariul anterior din respect pentru zaone, că știu că nu îi place să scriem bălării pe site-ul lui. Am șters, pentru că ți-aș fi creat depresie :)))

  9. Asta e cea mai pr0asta gluma a ta =))
    Hai cand inceli sa ma jignesti? Probabil deja s-au umflat venele :)) hai sa te aud

  10. Este vorba despre “oțel inoxidabil”, pe care îl găsești în lamele Gillette, în feroneria industrială expusă umezelii, erc. Na, ce să spun… Maaaare bijuterie!
    Srb Srb tot susținea că aluminiul este “material premium”, crezând că e scump. I-am arătat că aluminiul costă 7 RON /livră, adică 15 RON/ kg. Maaaare valoare!

  11. Pai el saracu..nu a vazut mai mult la viata lui..probabil a primit si el un lant o bratara din tabla din ce o fi fost, iar acum aluminiul si otelul el le vede ca pe niste bijuterii.
    Iar m-a blocat Zaone ca m-am luat de bufonul lui =))

  12. este imposibil ca gillette sa folo al 7000 pt asa zise lamele..ti-am zis un tocilar, nu se descurca daca nu are definitia clara in dex

  13. Srb, recitește comentariul meu anterior:
    “Este vorba despre “oțel inoxidabil”, pe care îl găsești în lamele Gillette”

    Lamele Gillette nu sunt din aluminiu :))) Sunt din oțel inoxidabil! Învață să citești!

  14. da vroiam sa zic ca nu cred ca sunt , si ar trebui sa stii si tu asta, din acelasi material folosit in ceasuri rolex sau alte bijuterii adica 904L! mai invata si tu. la fel si cu al, este diferenta intre 6000 si 7000.In chemistry, the noble metals are metals that are resistant to corrosion and oxidation in moist air.

  15. Măh… Oțel inoxidabil ≠ Aluminiu 7000. Chiar dacă Rolex are oțel inoxidabil, este un metal ordinar. Ador când cineva mai înțelept mă face să învăț lucruri noi, și urăsc atunci când inculții îmi dau lecții :)))
    Reține: lamele de ras sunt din oțel inoxidabil (stainless steel), iar aluminiul 7000 este un metal ieftin rău.

  16. Vai de steaua ta, acum înveți și tu cu subt alea metale nobile :)) Una e metalul nobil, și alta e metalul prețios. Metale nobile sunt și rutheniu, rhodiu și palladiu. Metalele prețioase sunt aur, argint, platina. Oțelul este un aliaj, și nu un metal în sensul definit de tabelul Mendeleev. Nu există elementele Oțel.
    În capul tău e o nebuloasă totală. Ar fi corect să înveți de la alții, și să lași coada jos.

  17. da ma pt tine pielea de pe logan este identica cu pielea de pe rolls. Ai o gandire de copil tocilar. Tocilarul niciodata nu vede mai departe de anumite limite.

  18. metale nobile sunt aurul,platina,iridium,palladiu,argint,rhdiu si rutheniu. Deci tu stiai doar jumatate si confunzi grav.Deci metalele pretioase care le-ai precizat sunt SI metale si nobile

  19. Una e sa ai gandire de tocilar si alta e sa aberezi incontinuu.
    Nu ai nici cea mai mica cultură =)) esti rupt..vai de steaua ta…de nimic nu ai habar.

  20. serios, pana si altii spun ca aurul argintul sunt metale nobile SI pretioase si tu incerci sa ma inveti pe mine altceva decat realitate? poate tu ar trebui sa lasi coada jos ca devii un tocilar care nu si-a invatat lectiile.

  21. si aurul pt tine este metal ordinar dar asta nu inseamna ca nu este material pretios si nobil. mai dute si invata de la cei ce stiu despre ce inseamna o bijuterie

  22. adica daca pe el nu l-a invatat la scoala profesorul(sa zicem ca a omis) el asta crede si e convins, nu se poate adapta la lumea in care traim

  23. De ce ma? Ca nu este de aceeasi parere cu tine? Vino cu argumente si da-i peste nas daca te crezi destept..dar nu esti in stare pt ca nu cunosti.
    Ai luat tu otelul din rama de ras si otelul din telefoane si le-ai comparat chimic sa vezi daca sunt la fel sau nu? Da sau Nu? Vino cu dovezi ca nu e asa cum zice el.

  24. tocilar -Elev sau student care își învață lecțiile pe dinafară, în mod mecanic. Adica ce este inafara a ceea ce a invatat el, automat este gresit.

  25. lasa cu otelul din lame si telefoane. eu vorbesc de anumite metale obtinute din procese chimice si imbunatatie. Cum sa zici ca otelul din rolexul meu este ordinar precum lamele de ras????

  26. dovezile sunt si pe internet. Astea sunt lucruri care trebuie stiute de cineva care foloseste sau care este interesat sau pasionat

  27. Nu, nu ai vonfubdst nimic, eu doar am enumerat câteva. Dacă știai limba română, nivel mediu, ai fi înțeles semnificația conjuncției “și” :

    “Metale nobile sunt și rutheniu, rhodiu și palladiu.”
    Îmi este milă de tine măh Se rebese! Sincer, te-aș face din cuvinte încât nu ai mai ieși din casă de rușine. Nu am spațiul necesar :))

    Tu îți faci cultura de pe google, și culmea este că nu înțelegi ceea ce citești. Sunt curios cam arăți. Cred că ești un tip grăsuț, plin de complexe. Așa e?

  28. nu ai spatiul necesar fiind foarte gras? ce compelxe sa aibe un om care are de toate…auzi si tu nu ai spatiul necesar..tu ai zis ca aurul este metal pretios si nu nobil.

  29. tu ai pus metale pretioase auri argint platina iar cele nobile rutheniu, rhodiu și palladiu. Imi cer scuze dar toate acestea sunt metale nobil! stiu ca nu ai spatiu sa te prefaci dar mai slabeste.

  30. eu in viata reala nu stau de vorba sau texte cu troli ca mine. tu esti pe aici sa incerci ca esti pai inteligent ca un troll de ceva luni bune, poate chiar un an!?!?

  31. cand spui metale nobile sunt SI x y z deobicei folosesti acel SI dupa ce ai enumerat alte metale in cazul de fata..nu dupa ce zici ca sunt vai de steaua mea.Ti-am zis nu este deajuns sa stii gramatica daca nu cunosti logica.

  32. eu nu sunt curios cum arati, pt ca imi dau seama destul de bine…cel mai usor sa iti dai seama cine este o persoana cu adevarat este sa faci pe prostul (adica eu) si sa ii dai putere acelei persoane. Si dupa ceva timp daca esti inteligent iti dai seama

  33. om cu bani ce se respecta, se pastreaza ca fizic, totusi hainele pica altfel pe un om slim decat pe unul gras. Tocmai ce m-am cantarit ca tot am mancat acum 10 min si am 74.5kg cu inaltime de 1.77.