Noi componente confirma lansarea iPhone 7 negru spatial

Astazi avem ocazia de a vedea o noua confirmare pentru lansarea iPhone 7 negru spatial, doua imagini ce ar fi fost inregistrate intr-o fabrica partnera Apple par sa confirme faptul ca aceasta noua culoare urmeaza sa fie utilizata in terminalul ce va ajunge pe piata in luna septembrie.

Vorbim despre trei sertare SIM de culoare neagra pe care le puteti vedea in imaginea de mai jos, compania Apple urmand a folosi exact aceeasi culoare pentru viitorul iPhone 7 care va fi oferit lumii intregi, confirmarile constante care vin pentru aceasta culoare parand sa confirme faptul ca zvonul se va dovedi a fi real.

Aceasta este a doua oara cand vedem componente de culoare neagra pentru iPhone 7, zilele trecute un buton Mute fiind prezentat in aceeasi culoare si aparent de la aceeasi sursa a imaginilor de astazi, deci undeva in Asia unele componente sunt produse in vederea asamblarii in fabricile Foxconn si Pegatron.

iPhone 7 negru spatial este real

Toti cei care au furnizat informatii valide cu privire la aparitia de noi smartphone-uri si tablete sunt de parere ca iPhone 7 negru spatial va fi intr-adevar lansat de catre compania Apple, iar aceste imagini vin doar sa le sustina afirmatiile, deci se pare ca vom avea intr-un final parte de o schimbare mare pentru iPhone.

sertar SIM iPhone 7

Foarte multa lume asteapta cu mare nerabdare aparitia acestui iPhone 7 negru spatial si cred ca vanzarile sale vor fi pe masura asteptarilor deoarece vorbim despre o culoare inedita care va convinde multe persoane sa faca o schimbare substantiala pentru modul in care arata al lor iPhone.

Daca ne gandim si la faptul ca acest iPhone 7 negru spatial este combinat in iOS 10 si cu un dark mode aplicat de catre compania Apple pentru anumite aplicatii, atunci se pare ca vom avea parte de un smartphone cu un design care va oferi o schimbare suficient de importanta pentru a justificat un upgrade in mintile multora.

sertar sim iPhone 7 negru spatial 1

Separat de sertarul SIM negru pentru iPhone 7, iata ca vedem si cateva argintii, iar asta pentru a ne confirma faptul ca ambele tipuri de componente sunt reale si urmeaza sa ajunga in viitorul smartphone Apple.

UPDATE: O noua imagine a aparut in cursul acestei seri si ne ofera o privire de ansamblu asupra sertarelor SIM pregatite de Apple.

sertar SIM iPhone 7 negru