Butonul Mute al iPhone 7 negru spatial apare intr-o prima imagine

Zvonurile privind lansarea unui iPhone 7 negru spatial prind contur pentru prima oara astazi multumita unei imagini cu un presupus buton Mute al viitorului smartphone, acesta fiind capturat intr-o poza facuta in China, probabil de catre unul dintre angajatii unuia dintre partenerii companiei Apple contractati in vederea fabricarii de componente pentru iPhone 7.

Negru spatial urmeaza sa fie noua culoare pe care compania Apple urmeaza sa o ofere pentru iPhone 7 incepand din aceasta toamna in ideea de a face noul smartphone mai atractiv pentru utilizatorii din lumea intreaga, includerea sa in oferta Apple urmand a atrage interesul unui numar mai mare de oameni.

Pana acum nu am avut vreo dovada clara a faptului ca un iPhone 7 negru spatial va fi intr-adevar lansat de catre compania Apple, insa iata ca astazi vedem si o prima presupusa componenta a noului dispozitiv, insa vorbim despre o componenta mica la care trebuie atasate si alte dovezi privind existenta acestui dispozitiv.

Asa arata butonul Mute al iPhone 7 negru spatial

buton mute iPhone 7 negu spatial

Foarte multi fani ai Apple s-au bucurat sa afle ca un iPhone 7 negru spatial ar urma sa fie lansat de catre cei din Cupertino, iar asta pentru ca vorbim despre un design inedit pentru linia de smartphone-uri ale celor de la Apple, o culoare noua fiind oricand binevenita.

iPhone 7 nu aruce foarte multe schimbari pe partea de design, iar o noua culoare poate fi prezentata de catre compania Apple drept o imbunatatire de care utilizatorii se pot bucura, insa multa lume tot nu este convinsa ca acest smartphone va merita cumparat, chiar su cu o noua culoare aplicata pe carcasa.

Deocamdata lansarea iPhone 7 negru spatial ramane totusi sub semnul intrebarii pana in momentul in care vom vedea mai multe componente cu aceasta culoare, iar daca el va fi intr-adevar oferit de catre Apple, atunci vom vedea tot mai multe dovezi in urmatoarele luni pe internet.