Samsung nu va lansa un smartphone pliabil prea curand

De cateva luni se zvoneste ca Samsung ar intentiona sa lanseze un smartphone pliabil pentru utilizatorii din intreaga lume, insa pana acum toate aceste zvonuri s-au dovedit a fi lipsite de sustinere in lumea reala, iar un manager al companiei Samsung a confirmat ca lucrurile se misca, dar cu greutate.

Dezvoltat sub denumirea Project Valley, acest smartphone pliabil al companiei Samsung ar urma sa aduca o cu totul alta experienta pentru folosirea telefoanelor inteligente, insa ideea de baza ar putea fi similara celei pentru vechile telefoane mobile cu clapita, sau cel putin asta s-a zvonit pana acum.

Indiferent, cum va gandi Samsung noul tip de smartphone, este clar ca el nu va ajunge foarte curand pe piata, un manager al companiei Samsung spunand ca un telefon inteligent de acest tip va ajunge pe piata abia cand va exista si software suficient de bun pentru a-l sustine.

Samsung va lansa un smartphone pliabil in cativa ani

Practic, Samsung nu are deocamdata un software suficient de bun pentru acest tip de smartphone pliabil, iar aici vorbim despre o interfata special conceputa pentru el si despre functii inovatoare care sa ii atraga pe utilizatori, deci toata lumea va avea de asteptat destul de mult timp pana cand totul va fi pregatit in vederea lansarii oficiale.

Avem nevoie de mai mult timp pentru a dezvolta inovatii utile si importante pentru utilizatori, avand in vedere actuala stare a tehnologiei. Avem nevoie de schimbari serioase pe partea software si in ceea ce priveste experienta de utilizator, deci dezvoltarea unui smartphone pliabil va necesita timp.

Totusi, Samsung este doar una dintre companiile asiatice care dezvolta un smartphone pliabil, cei de la Lenovo si Oppo avand deasemenea active proiecte menite sa aduca acest tip de gadget-uri pe piata, insa desigur ca finalizarea sa va necesita timp, iar utilizatorii vor trebui sa aiba rabdare pentru ca totul sa fie facut asa cum trebuie.