Apple a inregistrat un brevet de inventie pentru un autobuz

Daca asteptati sa vedeti ce fel de masina va lansa compania Apple pe piata in urma atat de multor zvonuri si a unui proces atat de indelungat de dezvoltare, ei bine, iata ca s-ar putea sa fiti surprinsi sa aflati ca vorbim despre un brevet de inventie pentru un autobuz care a fost inregistrat de o companie suedeza in numele Apple.

BAE Systems este compania in cauza, iar brevetul de inventie descrie un autobuz format din doua unitati si unit la mijloc de o piesa mobila care este acoperita de un material de protectie, insa un automobil cu senile este deasemenea mentionat in brevetul de inventie care le-a fost inregistrat suedezilor pentru Apple.

Inregistrarea unui brevet de inventie de acest tip in numele Apple este neobisnuita, insa n-ar fi exclus ca Apple sa aiba ambitii mult mai mari decat simpla dezvoltare a unui automobil pentru oamnii de rand, compania putand crea deasemenea autobuze autonome care sa transporte angajatii de companii intre diverse locatii.

Cei de la BAE Systems au in propriul website imaginea unui autobuz care se potriveste cu brevetul de inventie care a fost inregistrat si il puteti vedea mai jos, el fiind practic un autobuz obisnuit, care nu pare sa difere prea mult fata de cele care circula in momentul de fata pe strazile din multe orase de pe glob.

The present invention relates to a steering device comprising a steering member for mutually steering a first vehicle unit and a second vehicle unit of an articulated vehicle which comprises a link mechanism for mutually pivoting said vehicle units, a housing configuration arranged to form a supply space between said vehicle units and a removal mechanism arranged in the supply space, wherein the removal mechanism comprises a heating device arranged to heat air intended to stream through the housing configuration. The invention also relates to an articulated vehicle with a steering member.

Apple are ambitii mari in domeniul automobilelor, insa acest brevet de inventie da peste cap cam tot ceea ce stiam in legatura cu planurile celor din Cupertino in legaura cu intentiile de a lansa un automobil.

autobuz apple senile

autobuz apple