Cablul USB multiplu CuboQ – solutia eleganta pentru cablurile de incarcare

Cablul USB multiplu CuboQ este un accesoriu pe care cred ca orice posesor de smartphone sau tableta ar trebui sa il aiba la indemna, iar asta deoarece vorbim despre un hub multifunctional care include nu mai putin de 4 tipuri de conectori astfel incat sa putem interconecta aproape orice fel de gadget-uri.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca acest cablu USB multiplu CuboQ are disponibil un conector Lightning, un conector pentru terminalele cu 30 de pini si un conector microUSB, deci prin intermediul sau puteti conecta la un calculator, sau chiar interconecta, o varietate de terminale mobile Apple si nu numai.

Avand dimensiunea putin mai mare decat cea a unui stick USB, cablul USB multiplu CuboQ elimina necesitatea de a cara dupa voi trei tipuri de cabluri diferite, toate fiind integrate intr-o carcasa foarte mica si foarte eleganta, el ocupand putin spatiu indiferent unde veti dori sa il tineti, iar avantajele sunt lesne de inteles.

Cablul USB multiplu CuboQ aduce putina ordine in dezordinea cablurilor pentru smartphone sau tableta

Practic, folosind cablul USB multiplu CuboQ puteti inlocui cablul standard Lightning pentru trasferul de date si eventual incarcare, dar si pe cel de 30 de pini, iar daca aveti si un terminal Android, Windows Phone, sau Blackberry, atunci il veti putea conecta fara probleme la calculatorul vostru.

cuboq hub cablu cutit elvetian

Cablul USB multiplu CuboQ este un cutit elvetian al cablurilor pentru terminalele mobile sau tablete, el fiind gandit special pentru cei care s-au saturat dezordine si spatiu ocupat aiurea de cabluri care sa inoada intre ele, solutia oferita de catre el fiind mult mai simpla si mai eleganta, deci nu trebuie ignorata.

Accest cablu multifuncţional USB este foarte practic, convenabil şi eficient pentru a transfera date între calculatorul dumneavoastră şi telefon sau să vă încărcaţi telefonul mobil.

Cablul USB multiplu CuboQ poate fi cumparat in momentul de fata din aceasta pagina cu o reducere de 45% fata de pretul standard de vanzare.

cuboq hub cablu cutit elvetian 1