Playstation 4 cu suport 4K va fi lansat in septembrie

Playstation 4 va avea un avantaj in fata Xbox One S multumita suportului pentru rezolutii 4K.

Un upgrade serios pentru Playstation 4 urmeaza sa fie lansat pe data de 7 septembrie de catre compania Sony, aceasta organizand un eveniment in New York special pentru aceasta lansare, atunci cei de la Sony urmand a face si o demonstratie detaliata a noilor functii oferite de catre hardware-ul imbunatatit.

Conform celor care cunosc planurile Sony, noua versiune a Playstation 4 are numele de cod Neo in cadrul companiei, insa deocamdata nu se stie ce denumire va avea in momentul lansarii oficiale, unii dezvoltatori aplicandu-i denumirea Playstation 4.5 in baza imbunatatirilor semi-majore pe care le aduce.

Deocamdata nu se stiu 100% sigur detaliile privind upgrade-ul care urmeaza sa fie oferit de catre Sony, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre suportul pentru rezolutia 4K in jocuri, iar asta presupune o imbunatatire a procesorului, a placii grafice si a RAM-ului disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Playstation 4 va avea suport 4K

Producatorii de console au obiceiul de lansa modele imbunatatite ale propriilor produse ca actualizari intermediare menite sa le aduca la nivelul potrivit, din punct de vedere hardware, pentru jocurile lansate in urma lansarii, iar acest update pentru Playstation 4 are exact acest scop, deci daca asteptati consola, nu trebuie sa va ganditi la altceva.

Cei de la Sony au confirmat acum cateva luni intentia de a vinde o versiune 4K a Playstation 4 impreuna cu modelul standard, cel cu suport pentru rezolutie mai mare urmand a fi disponibil si la un pret mai mare, asa ca utilizatorii treubie sa se astepte la un bonus pe masura daca vor sa aiba hardware mai potent in consola.

Daca Playstation 4 va avea suport pentru rezolutia 4K incepand din septembrie, atunci va avea un avantaj in fata Xbox One S, consola celor de la Microsoft nefiind capabila sa suporte asemenea rezolutii in momentul de fata, dar un model actualizat va fi lansat anul viitor.

Daca sunteti interesati sa cumparati acum o consola Playstation 4, ei bine in aceasta pagina gasiti una care beneficiaza de 400 LEI reducere.

 

playstation 4 4k

2 COMENTARII