Apple simplifica incarcarea capturilor de ecran pentru aplicatii prin iTunes Connect

0

In cadrul WWDC 2016 Apple a anuntat ca va implementa o schimbare pentru sistemul iTunes Connect care va permite incarcarea mai usoara a capturilor de ecran pentru aplicatii pe care dezvoltatorii le trimit in vederea publicarii in App Store, iar aceasta schimbare a fost facuta si confirmata oficial aseara.

In baza acestei schimbari, compania Apple permite trimiterea unui singur set de capturi de ecran si a unei previzualizari optionale pentru fiecare tip de iDevice, in trecut fiind necesara incarcarea de imagini separate pentru fiecare tip de terminal mobil, deci vorbim despre o imbunatatire a intregului sistem.

Desi Apple a facut aceasta modificare, exista in continuare posibilitatea de a incarca separat imagini pentru fiecare tip de terminal mobil, asa ca vorbim despre o usurare a muncii, care totusi nu elimina posibilitatea fiecarui dezvoltator de a incarca orice fel de imagini considera el a fi potrivite pentru sistem.

TOti dezvoltatorii de aplicatii se pot folosi de noua interfata a iTunes Connect chiar din acest moment, in cazul in care considera ca este necesar, asa ca puteti avea parte de o experienta mult imbunatatita pentru a va pregati aplicatia in vederea publicarii in App Store.

Iata ce a spus Apple noaptea trecuta :

Now it’s easier than ever to deliver your screenshots and app preview using iTunes Connect. Submit just one set of screenshots and one optional app preview per device family, and they will be used across device sizes and localizations.

If your app’s UI or behavior changes based on device size, or if you would like to include localized screenshots, you can use the new Media Manager to add custom screenshots. Learn more by watching What’s New in iTunes Connect from WWDC16.

The changes are accessible via iTunes Connect.

itunes connect incarcare capturi ecran