Instagram implementeaza functia Save Draft pentru a salva postari nepublicate

Instagram, cea mai mare retea de photo sharing de pe planeta, testeaza in momentul de fata o functie extrem de importanta numita Save Draft, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa salveze postarile nepublicate ale utilizatorilor, lipsa acestei functii fiind o mare problema pentru utilizatori.

Daca incepeti sa pregatiti o poza in vederea publicatii in cadrul Instagram si reveniti la meniul principal din greseala, tot ceea ce ati scris in interfata de publicare dispare imediat fara a fi salvat undeva, acesta fiind unul dintre marile neajunsuri pe care aplicatia Instagram le are in momentul de fata.

Venind in intampinarea nevoilor utilizatorilor, compania Instagram implementeaza functia Save Draft pentru ca nimeni sa nu se mai planga din cauza faptului ca datele introduse in interfata de publicare a unei poze au fost pierdute atunci cand au apasat din greseala butonul pentru a reveni la meniul principal.

In momentul de fata un numar redus de utilizatori ai Instagram au aceasta optiune activa in conturile din aplicatie, ea fiind extinsa la tot mai multe persoane de cateva saptamani incoace, Instagram considerand totul doar un experiment pana in momentul in care functionalitatea va fi confirmata ca neavand probleme.

Daca acest sistem va avea feedback pozitiv de la majoritatea utilizatorilor care il testeaza, atunci versiunea finala a sa va fi implementata in aplicatia Instagram in viitorul apropiat, asa ca ar trebui sa ne bucuram de ea destul de curand.

instagram save drafpt