Prima Pagina iPad Pro Apple incepe sa vanda iPad Pro reconditionate, dar le poti cumpara si...

Apple incepe sa vanda iPad Pro reconditionate, dar le poti cumpara si in Romania

Incepand de ieri compania Apple a inceput sa vanda modele reconditionate de tablete iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, acestea fiind practic modele stricate care au fost reparate, reverificate si repuse in vanzare pentru clientii care sunt interesati sa cumpere aceste produse la preturi mai mici decat cele standard.

Apple are o gama foarte variata de produse reconditionate pe care le vinde in Apple Store-urile din intreaga lume, ele fiind certificate in aceleasi conditii ca un produs normal, in unele cazuri aceste produse reconditionate sunt oferite inclusiv la schimb cu terminalele lasate in garantie cu anumite probleme de functionare.

Pentru tabletele iPad Pro pe care compania Apple le vinde in Apple Store, in aceasta pagina de exemplu, puteti beneficia de reduceri de pana la 120 de dolari in functie de modelul pe care doriti sa il cumparati, asa ca puteti face o afacere destul de buna, preturile din Europa fiind desigur mai mari si reducerile mai mici.

In Romania puteti cumpara deasemenea iPad Pro resigilate, din aceasta pagina, adica produse care au fost cumparate, folosite maxim 10 zile, verificate si reambalate, ele neavand componente schimbate, ci fiind doar returnate de catre clientii care nu au fost multumiti de catre ele, calitatea fiind in unele cazuri aceeasi ca a unui produs nou.

Preturile in Romania pentru tabletele iPad Pro resigilate sunt si cu pana la 700 LEI mai mici decat cele standard, deci reducerea poate fi mai mare decat in SUA, asta in functie de model.

ipad pro resigilat

 • Srb Srb

  Si stocurile apple tot cresc…de la 92 acuma 108

 • Srb Srb

  sa speram ca rezolva si mica problema cu incarcarea apple pencil odata cu ios10

 • Julian

  La ce anume te referi?

 • Srb Srb

  pai de exemplu in notificari iti arata cat este incarcat apple pencil.daca il pui la incarcat in ipad procentul nu este aratat live, trebuie sa inchizi notificarile si sa le redeschizi ca sa vezi cat s-a incarcat.

 • Julian

  Am inteles, merci! Nu stiam de asta – de obicei il incarc cu chargerul de la iPhone… 🙂

 • Srb Srb

  e ok si asa, dar direct din ipad se incarca f f repede