Apple a actualizat una dintre noile tastaturi ale iOS 10

Acum cateva saptamani compania Apple a lansat o tastatura cu smiley-uri pentru iOS 10, acesta permitandu-le utilizatorilor programului de testare publica a sistemului de operare sa se joace cu noile tipuri de tastaturi care vor putea instalate pentru aplicatia Messages si vor oferi o varietate de functii.

Toate aceste tastaturi vor fi disponibile in App Store si vor fi distribuite printr-un app store special vizibil doar in aplicatia Messages, Mesaje, a sistemului de operare iOS 10, compania Apple lansand 4 tipuri de tastaturi, cu emoticoane si diverse alte elemente grafice, una cu smiley-uri fiind actualizata astazi.

Conform celor de la Apple, ea contine doar bug fix-uri, deci doar rezolvari ale unor probleme de functionare descoperite de catre utilizatori si raportate, asa ca daca ati instalat aceasta tastatura in terminalele voastre, ar fi bine sa o actualizati pentru a scapa de problemele pe care ea le genera.

Puteti descarca toate cele 4 noi tastaturi ale aplicatiei Messages, Mesaje, urmand acest link-uri : smiley, inimi, maini si iconite Mac.

iOS 10 beta 2 iMessage App Store

6 COMENTARII

  1. Pe al meu iPhone 6s funcționează “Hey Siri” cu “Mod consum redus” activat! ?? (iOS 10 beta 5) Zaone, sunt șanse ca iOS 10.X sa ofere și Siri în limba romană?

  2. Grozav …sper sa rămână și-n iOS 10 final (hey Siri cu mod consum redus activat ) si bineînțeles Siri in limba romană pe toate dispozitivele Apple