Prima Pagina iOS 10 Apple a actualizat una dintre noile tastaturi ale iOS 10

Apple a actualizat una dintre noile tastaturi ale iOS 10

Acum cateva saptamani compania Apple a lansat o tastatura cu smiley-uri pentru iOS 10, acesta permitandu-le utilizatorilor programului de testare publica a sistemului de operare sa se joace cu noile tipuri de tastaturi care vor putea instalate pentru aplicatia Messages si vor oferi o varietate de functii.

Toate aceste tastaturi vor fi disponibile in App Store si vor fi distribuite printr-un app store special vizibil doar in aplicatia Messages, Mesaje, a sistemului de operare iOS 10, compania Apple lansand 4 tipuri de tastaturi, cu emoticoane si diverse alte elemente grafice, una cu smiley-uri fiind actualizata astazi.

Conform celor de la Apple, ea contine doar bug fix-uri, deci doar rezolvari ale unor probleme de functionare descoperite de catre utilizatori si raportate, asa ca daca ati instalat aceasta tastatura in terminalele voastre, ar fi bine sa o actualizati pentru a scapa de problemele pe care ea le genera.

Puteti descarca toate cele 4 noi tastaturi ale aplicatiei Messages, Mesaje, urmand acest link-uri : smiley, inimi, maini si iconite Mac.

iOS 10 beta 2 iMessage App Store

 • JOOHN

  Pe al meu iPhone 6s funcționează “Hey Siri” cu “Mod consum redus” activat! 😍😍 (iOS 10 beta 5) Zaone, sunt șanse ca iOS 10.X sa ofere și Siri în limba romană?

 • Teoretic ar fi, practic… nu se stie.

 • JaMeSOoN

  Cand apare ios 10? Oficial

 • JaMeSOoN

  Eu nu pot sa iau aplicările alea imi cere ios 10 si am 9.3.4

 • Pai daca sunt facute pentru iOS 10, cum sa le instalezi pe iOS 9.3.4 ?

 • Adrian F

  Grozav …sper sa rămână și-n iOS 10 final (hey Siri cu mod consum redus activat ) si bineînțeles Siri in limba romană pe toate dispozitivele Apple