Siri iubeste Pokemon GO, ofera raspunsuri pe masura

Pokemon GO este cel mai popular joc al momentului, iar compania Apple incearca sa profite de acest lucru pentru a atrage atentia lumii intregi asupra asistentului personal Siri, inginerii celor din Cupertino implementand pentru asistent o serie de raspunsuri la interogari care au legatura cu Siri.

Majoritatea raspunsurilor oferite de catre asistentul personal Siri sunt comice si asistentul raspunde la intrebari precum Do you play Pokémon GO ?, Do you Like Pokemon GO ?, What’s your Favourite Pokemon ?, insa puteti pune intrebari de genul What king of Pokemon is Pikachu ? sau What are Pikachu’s abilities ? si veti afla informatii utile despre pokemoni.

Integrarea acestor raspunsuri in Siri vine destul de tarziu avand in vedere ca in curand se vor implini 2 luni de cand jocul Pokemon GO a fost lansat in AppStore, insa este bine totusi ca ele vin, mai ales ca asistentul nu raspunde doar la intrebari banale cu remarci comice si fara prea multa utilitate.

Avand in vedere ca Pokemon GO inca este jucat la scara larga de catre foarte multe persoane si are peste 100 de milioane de descarcari in lumea intreaga, cei de la Apple vor implementa cel mai probabil noi raspunsuri pentru intrebarile puse de catre utilizatori, asa ca ramane doar sa vedem cand vor aparea ele.

siri pokemon go