Aplicatia iDevice.ro a fost actualizata la versiunea 1.0.7

In cursul noptii trecute am reusit sa public in App Store versiunea 1.0.7 a aplicatiei iDevice.ro in care au fost facute cateva modificari in baza feedback-ului pe care l-ati oferit voi de-a lungul timpului, problema bannerului care aparea peste textele din articole fiind deasemenea rezolvata.

A fost rezolvata deasemenea si problema care limita afisarea numarului de comentarii in aplicatie la doar 25, astfel ca acum le veti vedea pe toate, indiferent cate sunt, iar in interiorul articolelor aveti optiunea de a partaja ceea ce va intereseaza in cadrul retelelor de socializare Facebook sau Twitter si va recomand sa o faceti.

Diverse alte buguri minore au fost rezolvate pentru a impiedica eventuale crash-uri si a face aplicatia mai rapida, iar in meniul principal aveti acum un buton care incarca direct sectiunea TV LIVE, care va fi actualizata in perioada urmatoare cu noi stream-uri TV pe care le veti putea urmari in iDevice-urile voastre.

  • rezolvare afisare numar total de comentarii
  • rezolvare problema afisare interfata in articole
  • implementarea une sectiunii TV LIVE
  • implementarea unor butoane de sharing din articole.
  • rezolvare buguri minore

Mai sunt cateva probleme care sunt in lucru si vor fi rezolvate in perioada urmatoare, iar ca de obicei, le multumesc dezvoltatorilor de aplicatii iOS de la HornetMobile.ro pentru ajutorul oferit pana acum.

Puteti descarca aplicatia iDevice.ro gratuit din App Store urmand acest link.