Aplicatia Summer Well afiseaza programul trupelor si toate atractiile festivalului de muzica

Summer Well este unul dintre cele mai mare festivaluri de muzica din Romania, iar astazi aplicatia oficiala a evenimentului, organizat de catre Orange Romania, a fost actualizata pentru a ne oferi toate informatiile necesare privind programul trupelor, tot ceea ce gasim in cadrul domeniului Stirbey si multe, multe altele.

Pentru inceput, folosind aplicatia Summer Well veti afla programul trupelor care vor fi prezente in cele doua zile de  festival, cu aproximari ale orelor la care vor incepe reprezentantiile artistilor de la : The Chemical Brothers, Hurts, Milky Chance, Years & Years, The Neighbourhood, BØRNS, Blossoms, Crystal Fighters, Sundara Karma si HÆLOS.

Separat, aplicatia are listate toate locatiile in care puteti cumpara mancare sau bauturi, dar si toate distractiile pe care le gasiti in cadrul domeniului Stirbey, iar aici vorbim despre foarte multe activitati interesante organizate de Orange, inclusiv ce-a de-a treia tiroliana din tara, ca marime, un Roller Coaster VR, o experienta VR de surfing si multe, multe alte atractii foarte interesante.

Aplicatia Summer Well se poate conecta prin Bluetooth la bratari de fitness, sau la alte gadget-uri, va poate arata pe harta unde sunt toate atractiile si cum puteti ajunge mai rapid la ele, va ajuta sa va localizati pentru a ajunge in diverse zone extrem de rapid si este, per total cea mai buna metoda de a descoperi tot ce exista acolo.

In clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare a aplicatiei Summer Well cu toate sectiunile in care sunt disponibile in informatii, prin ea putand fi cumparate inclusiv bilete pentru festival, in cazul in care nu ati reusit sa achizitionati unul pana in prezent, aplicatia fiind deasemenea gandita pentru a va trimite inclusiv notificari Push cu informatii importante.

Aplicatia Summer Well este disponibila pentru descarcare pentru platformele iOS, din aceasta pagina, si Android, din aceasta pagina. Distractie placuta!