Mars: Mars este aplicatia saptamanii recomandata pentru iPhone

Mars: Mars este aplicatia saptamanii recomandata pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, cei din Cupertino alegand pentru utilizatorii din lumea intreaga un joculet foarte interesanta, el fiind lansat in cursul zilelor trecute in App Store si dovedindu-se a fi mai mult decat popular.

In clipul video de mai jos puteti vedea gameplay-ul pe care jocul ni-l ofera Mars: Mars si puteti observa ca vorbim despre controlarea unui personaj care zboara cu un jetpack in jurul planetei Marte, scopul nostru fiind de a explora intreaga planeta virtuala creata de catre dezvoltatorii jocului pentru noi.

In Mars: Mars avem posibilitatea de a alege dintre multitudinea de jetpack-uri pe care dezvoltatorii ni le pun la dispozitie, sfaturi profesionale oferite de catre astronauti adevarati fiind afisate in joc, ele ajutandu-ne sa parcurgem intreaga planeta inainte ca jetpack-urile sa ramana fara combustibil.

MarsCorp is ready to take the first group of volunteers on an exciting mission to Mars! Fly around Mars in one of our brand new jetpacks and discover what’s out there. As part of the “Put A Human On Mars No Matter What” program, we are proud to announce that MarsCorp is the first company cutting enough corners to make human flights to Mars finally viable.

Mars: Mars este un joc extrem de antrenant in care va trebui sa va folositi spiritul inventiv si intuitia pentru a parcurge distante tot mai mari folosindu-va de combustibilul din jetpack-urile voastre, asa ca veti avea parte de o experienta destul de interesanta.

So-called “professional” astronauts will tell you things like “No sane person would travel across space on that thing” or “The fuel on that jetpack lasts about 30 seconds”, but you can prove them wrong! Here’s your chance to make history!

Mars: Mars este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.