Creatorii jocului Pokemon GO vor sa lanseze o lentila de contact speciala pentru joc

John Hanke, chief executive la Niantic, compania ce a creat jocul Pokemon GO, a anuntat zilele trecute ideea lansarii unei lentile de contact speciala pentru a face experienta traita in joc  mult mai realista in timpul vanatului de pokemoni.

Aceasta noua lentila de contact, conectată prin Internet, ar putea face ca utilizatorii sa nu mai fie atat de dependenti de interfata oferita de un alt dispozitiv pentru a juca si sa aiba o perspectiva, mai reala, asupra pokemonilor din joc.

Nu incape nici un dubiu, cu siguranta aceasta idee poate atrage afacerile, restaurantele si magazinele pentru a stabili parteneriate pentru a putea promova serviciile in interriorul jocului prin stabilirea in acele locuri de pokemoni ce ar putea atrage jucatorii.

1 COMENTARIU

  1. Pff au si Chief Executive. Daca era un rahat de joc de nu-l dadea nimeni jos din App Store, ramanea la nivelul de joculet cu maimutoi, creat de alti maimutoi :)). Asa a inceput sa curga leul si s-au mutat baietii in birouri mai mari, si-au angajat fiecare cate o asistenta personala cu haine mulate si normal ca au si un frigider pe masura in sala de conferinte :))