Prima Pagina iOS 10 Cum instalezi iOS 10 public beta 5 pe iPhone si iPad

Cum instalezi iOS 10 public beta 5 pe iPhone si iPad

iOS 10 public beta 5 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple impreuna cu iOS 10 beta 6 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, toti utilizatorii programului beta de testare publica a iOS 10 putand instala noua versiune a sistemului de operare in vederea testarii pe propriile terminale.

Din pacate se pare ca nu exista schimbari vizibile notabile in iOS 10 public beta 5 fata de versiunea anterioara a sistemului de operare, asa ca vorbim cel mai probabil despre rezolvarea unor probleme raportate de catre utilizatori si eventuale imbunatatiri ale performantelor, dar nimic mai mult.

Daca ati instalat deja iOS 10 public beta 4, atunci puteti instala iOS 10 public beta 5 direct din iPhone iPad sau iPod Touch prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor din respectivul meniu, minim 1 GB de spatiu de stocare liber fiind necesar pentru instalare.

Instalare iOS 10 public beta 5

Inainte de a incepe iOS 10 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 10 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • rob3rt0114

  Merge mult mai bine ca precedentul

 • DanielN

  Si celelalt rula destul de bine, chiar foarte bine. Problema este la baterie, daca au imbunatatit ceva pe acolo. E ca o sugativa pe 6s, public beta 4 :)))

 • ilie

  M-a ajuta cineva si pe mine cum sa instalez ca rog

 • ilie

  Intru fac cum scrie acolo dau pe Descarcă profil si nu se Descarcă

 • ROBERTSON!

  Incearca sa faci chestia asta de pe safari.

 • schiopu alice

  Nu merge

 • rob3rt0114

  La mine in beta 4 pe ip 6s mai avea diverse buguri

 • Foloseste safari.

 • Rozalia Bebe

  Esti dat naibii moldovene, bravo

 • rob3rt0114

  Tot are cateva buguri pe 6s daca vreau sa intri inte-o aplicatie din notificari nu intra decat daca ii dau 3d touch dupa care apas normal.crezusem ca au rezolvat problema ca dupa update a mers un pic

 • Alex

  are cineva probleme la apeluri (public beta 5 S6)???
  la mine se intrerupe apelul, sau cei cu care vorbesc ma aud intrerupt.