iPhone 7 ar putea avea un sistem de incarcare rapida

iPhone 7 ar putea avea un sistem de incarcare rapida integrat de catre compania Apple, cei din Cupertino testand un asemenea sistem de ceva vreme, iar acum se pare ca el ar fi pregatit pentru a fi oferit utilizatorilor din lumea intreaga, aceasta fiind una dintre cele mai asteptate functii din ultimii ani.

Deocamdata informatia nu este confirmata de catre surse sigure si nu a fost zvonita pana in momentul de fata pentru impementare de la o sursa serioasa, insa astazi o aparenta sursa din China sustine ca un iPhone 7 cu incarcare rapida va intra in productie in fabricile partenere ale companiei Apple.

Deocamdata se stie ca acest iPhone 7 cu incarcare rapida va beneficia de curent electric de 5V la 2A, deci vorbim despre o crestere substantiala a energiei pe care urmeaza sa o inmagazineze bateria de la sursa de curent la care facem incarcarea, timpul efectiv de incarcare urmand a fi redus in consecinta.

iPhone 7 ar putea avea incarcare rapida

In lunile anterioare aparitiei acestui zvon am vazut diverse alte informatii care sugerau faptul ca Apple va implementa abia in iPhone 7S un sistem de incarcare rapida, asa ca aparitia informatiilor de astazi este surprinzatoare si pune in discutie credibilitatea lor, avand in vedere modul in care lucreaza cei de la Apple.

Apple according to the source (导航i世界) seems #iphone7 will support #fastcharge at least 5V2A

Apple are a implementat deja in actualele modele ale iPhone ceva similar, insa sistemul functioneaza cu anumite limite, dar cei din Cupertino au descris in unele brevete de inventie o functie de acest gen, asa ca ea este testata de foarte multa vreme, dar acum probabil este pregatita pentru a fi oferita oficial.

Chiar daca sistemul de incarcare rapida al iPhone 7 va fi in fapt amanat pentru iPhone 7S, compania Apple lucreaza totusi la o tehnologie de acest gen, iar mai devreme sau mai tarziu o vom vedea intr-un smartphone pe care cei din Cupertino il vor lansa pe piata.

7 COMENTARII

  1. Dacă bateria este prea mare, sistemul de încărcare normal ar încarca-o foarte lent. Dacă 2000 mAh se încarcă în 2 ore în mod convențional, 4000 mAh s-ar încărca în 4 ore cu aceeași sistem.
    Așadar e nevoie de un sistem de încărcare rapidă,nu doar de baterie mai mare.

  2. O baterie de 2800mAh ar fi perfecta in ip 7 … Dar sigur nu o sa avem parte de asa cv… Detin ip 6s si deja tind spre samsung doar din cauza bateriei…care deja devine enervant sa raman fara baterie in cateva ore …