FIFA Mobile 17 vine cu schimbari majore pentru stilul de joc si grafica

FIFA Mobile 17 este pregatit in momentul de fata pentru lansare pe pietele globale din intreaga lume, jocul celor de la EA Sports fiind regandit fata de versiunea anterioara pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de joc mult imbunatatita, unii posesori de terminale mobile reclamand faptul ca jocul nu este prea usor de folost pe ecranele tactile.

Conform celor de la EA Sports, FIFA Mobile 17 are un sistem de control cu mult imbunatatit pentru a fi potrivit pentru ecranele tactile, ofera un nou mod de a ataca, continut actualizat in fiecare zi, un nou mod de a forma echipele de joc si ligi online in care putem concura cu utilizatori din intreaga lume.

FIFA Mobile 17 are un stil de joc regandint in totalitate, iar noua interfata de atac ofera un mod de joc turn-by-turn, iar utilizatorii vor avea ocazia de a controla doar fazele de atac ale echipelor lor, nu si cele de aparare, deci jocul va fi mult simplificat fata de modul in care functioneaza in mod normal.

An all-new football experience built for the mobile player featuring Attack Mode, daily live content, a fresh approach to squad building, and online leagues to compete against players worldwide. Available Worldwide Fall, 2016. Gameplay is completely re-imagined in our new and creative Attack Mode. Quick, exciting, turn-based matches will have you playing only your team’s attacking chances for each half, before passing the game to your opponent to do the same.

Separat de acestea, cei de la EA Sports se lauda ca FIFA Mobile 17 va aduce pentru prima oara o componenta sociala de exceptie, astfel ca utilizatorii vor putea colabora pentru a juca in ligi virtuale din intreaga lume, astfel ca vom avea ocazia de a ne uni fortele cu prietenii pentru a avea cele mai bune rezultate.

Practic, EA Sports incearca sa ofere mai multa competitivitate in FIFA Mobile 17, nu ca i-ar fi lipsit asa ceva jocului, insa utilizatorii au mai multe sanse de a juca impotriva altor persoane reale in meciurile la care participa in joc, asa ca intreaga experienta ar trebui sa fie foarte interesanta.

For the first time in FIFA, a truly social experience allows you to join forces with your friends and others from around the world to strive for glory in Leagues. Compete for bragging rights in inter-league Championships, complete cooperative league achievements, or take your skills and play against other leagues around the world. Climb the leaderboard and prove you can conquer the world of football.

FIFA Mobile 17 urmeaza sa fie lansat oficial in App Store in toamna acestui an.

fifa mobile 17