MacBook Pro 2016 va veni fara noile procesoare Intel Kaby Lake

MacBook Pro 2016 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple si saptamana trecuta v-am spus ce aduce el nou pentru utilizatori, o multitudine de schimbari urmand a fi facute de catre americani, insa printre ele nu se numara si includerea unuia dintre noile procesoare Intel Kaby Lake pregatite de catre partenerul sau.

Ieri cei de la Intel au prezentat intr-o conferinta laptop-uri ASUS si Dell care se foloseau de noile procesoare Intel Kaby Lake si de placi video puternice pentru a rula Overwatch la rezolutie 4K, primele procesoare Intel Kaby Lake livrate catre parteneri fiind cele entry-level cu performante reduse si consu mai mic de energie.

Pentru MacBook Pro 2016 compania Apple are nevoie de versiunile mai performante ale procesoarelor Intel Kaby Lake, insa acestea vor ajunge la partenerii companiei Apple abia spre sfarsitul acestui an, sau la inceputul anului viitor, deci dupa ce Apple ar trebui sa aduca pe piata MacBook Pro 2016.

Avand in vedere ca Apple doreste sa lanseze MacBook Pro 2016 in toamna acestui an, exista sanse foarte mici ca procesoarele Intel Kaby Lake sa fie integrate in noul produs, asta desi Apple uneori primeste in exclusivitate noi procesoare Intel inaintea altor parteneri ai companiei, asa ca nu trebuie sa va faceti prea multe sperante.

Avand in vedere aceasta situatie, se pare ca MacBook Pro 2016 urmeaza sa fie lansat cu vechile procesoare Intel Skylake, anul acesta, noile procesoare Intel Kaby Lake urmand a fi integrate in produs abia anul viitor, intr-o versiune actualizata, asa ca actualizarea liniei din acest an nu ar aduce un spor major de performante.

Avand in vedere ca Apple urmeaza sa actualizeze linia MacBook Pro in toamna, acum puteti cumpara actualele modele cu reduceri de pana la 800 LEI urmand acest link.

MacBook Pro 2016 procesoare intel kaby lake

3 COMENTARII