Reducere la iPhone 6 cu pret mai mic decat in Apple Store

Daca doriti sa cumparati un iPhone 6 in momentul de fata, ei bine aveti ocazia de a o face la un pret mai mic decat cel practicat de catre compania Apple in magazinele sale oficiale, sau cele ale partenerilor, astfel ca in aceasta pagina gasiti terminalul la un pret mai bun decat in strainatate, dar direct din Romania.

Situatia in sine nu este surprinzatoare, avand in vedere ca saptamana trecuta v-am vorbit despre reduceri la iPhone 6S cu preturi mult mai mici decat in Apple Store, dar nici tabletele iPad, sau chiar Mac-urile n-au fost uitate, asa ca exist amultiple optiuni pentru a cumpara produse Apple la preturi bune.

Separat de iPhone 6, veti gasi in aceasta pagina si iPhone 6 Plus la pret mai mic decat in Apple Store, reducerea fiind suficienta cat sa confirme faptul ca Romania nu mai este tara in care preturile practicate in Apple Store sunt mai mici decat cele practicate de catre magazinele online.

Desigur ca daca faceti un mic efort veti putea cumpara un iPhone 6S care beneficiaza de o reducere mult mai buna in aceasta pagina, insa decizia va apartie pentru ca exista multe promotii din care sa puteti alege ce va intereseaza.

Nu uitati ca zilele acestea se desfasoara campaniile de reduceri la electrocasnice si Back to School unde gasiti si mai multe produse la preturi foarte bune.