iOS 10 public beta 6 – cum il instalezi

iOS 10 public beta 6 poate fi instalat pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch urmand procedura de mai jos, insa cu atentie pentru a nu va strica iDevice-urile.

17

iOS 10 public beta 6 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, actualizarea pentru versiunea beta publica a iOS 10 venind la doar 4 zile dupa cea anterioara, semn ca Apple grabeste serios procesul de testare al sistemului de operare pentru a elimina toate problemele raportate pana in prezent.

iOS 10 public beta 6 a fost lansat impreuna cu iOS 10 beta 7, ambele versiuni ale iOS 10 aducand exact aceleasi schimbari pentru utilizatorii care aleg sa le instaleze, singura diferenta dintre ele stand in faptul ca o versiune a fost facuta pentru utilizatorii obisnuiti, iar cealalta pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

iOS 10 public beta 6 poate fi instalat foarte simplu daca ati instalat deja iOS 10 public beta 5, sau o versiune anterioara, instalarea in iPhone iPad sau iPod Touch facandu-se prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si urmarea pasilor din respectivul meniu, minim 1 GB de spatiu de stocare liber fiind necesar pentru instalare.

Instalare iOS 10 public beta 6

iOS 10 public beta 6 nu trebuie instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch inainte de a va asigurati ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

iOS 10 public beta 6 nu trebuie instalat nici daca nu ati facut inca un backup folosind iTunes sau iCloud, deoarece exista sansa ca procedura sa nu functioneze 100% corect si sa fie necesara o reinstalare a sistemului de operare.

iOS 10 public beta 6 poate fi instalat urmand procedura de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

iOS 10 public beta 6 va fi deja instalat la finalul acestui proces in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari in legatura cu iOS 10 public beta 6, le astept in comentarii.

iOS 10 public beta 6